Öğretmen

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Öğretmen Sayısını Arttıracağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öğretmen sayıları hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarının devamında öğretmen sayısını arttıracaklarını ifade etti.

Yalova’da AK Parti İl Kongresi düzenlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da AK Parti İl Kongresi için Yalova’ya geldi. Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yalova’da 90. spor salonu önünde vatandaşlara seslendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan buradaki konuşmasında öğretmenlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

DERSLİK SAYISI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan buradaki konuşmasında daha iyi günlerin olacağını ifade ederek Türkiye’nin 110 üniversitesi olduğunu bildirdi. Bunun yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 270 bin derslik yapıldığını ifade etti ve öğrencilerin 70 – 80 kişilik dersliklerde değil 30 kişilik dersliklerde ders yaptığını bildirdi.

ÖĞRETMEN SAYISI ARTTIRILACAK

Bunun yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarının devamında öğretmen sayılarına da değindi. Konu ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öğretmen sayısının da arttırılarak sınıflarda öğretmen açığının olmayacağını ifade etti. Konu ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarında her yıl alınan öğretmenlere bakıldığında geçmişle mukayese edilmeyecek derecede bir derece artışın olduğunu bildirdi.

YEREL SEÇİM AÇIKLAMASI

Bu açıklamalarının yanı sıra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarında yerel seçimlere de yer verdi. Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamalarında “Hedef nedir? Önce Yalova’yı gerçek sahiplerine emanet etmek. Böyle asırlık ağaçları kesenlerle, asırlık ağaçları idam edenlerle bir yere gidilmez. Bunlarda çevrecilik diye bir şey yok. Bunlarda yeşile saygı diye bir şey yok. Onun için de gereken dersi inşallah 2019 Mart’ında vermek için hazır mıyız? Ama ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları, kapı kapı dolaşmaya var mıyız?” ifadelerine yer verdi.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. SADECE KPSS VE GÜVENLİK SORUŞTURMASI OLSUN MULAKATİ KALDİRİN ÇÜNKÜ EĞİTİM FAKÜLTELERİNDE YETERİ KADAR SINAVA GİRDİK ALNIMIZIN AKIYLA DİPLOMAMIZI ALDIK TEKRAR MÜLAKAT YAPILMASI MANTIKSIZ O ZAMAN BUNDAN SONRA EĞİTİM FAKÜLTELERİNİ KAZANDIĞIMIZDA YERLEŞMEK İÇİN MÜLAKAT YAPIN ONA GÖRE MÜLAKATI GEÇENLERİ EĞİTİM FAKÜLTESİNE YERLEŞTİRİN BOŞUNA OKUMAYALIM.

  2. Sadece güvenlik soruşturması olsun mülakat kaldırılsın.kendi hakettğimiz puanlarla atanalım torpilleri önümüze geçirmeyin artık yeter