Uludağ Üniversitesi Akademik Personel Alım İlanı

Uludağ Üniversitesi, yayımladığı bir ilan ile kadrosunda eksik bulunan fakültelerinde görevlendirmek üzere akademik personel alımı yapacağını duyurdu. 

Yayımlanan ilan ile ilgili olarak, Uludağ Üniversitesine bağlı ilgili birimlere 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu ve bu kanuna dayalı olarak çıkartılan yönetmelik hükümleri ile Üniversite Senatosunun tespit ettiği atama kriterlerine göre öğretim elemanı alınacağı bildirildi.

SÖZ KONUSU İLANDA YER ALAN KADROLAR

Uludağ Üniversitesi tarafından Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla yayımlanan akademik personel alım ilanında, Hukuk Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Mühendislik Fakültesi bünyesinde görevlendirilecek 10 adet Yardımcı Doçent alımı yapılacağı duyuruldu. 

YARDIMCI DOÇENT ALIMI İÇİN GENEL AÇIKLAMALAR

Uludağ Üniversitesi akademik personel alım ilanında yer alan bilgilere göre, adayların başvuru sürecine dair detayları Uludağ Üniversitesi’nin resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan duyurulardan takip etmeleri gerektiği vurgulandı. 

Yayımlanan ilanda ayrıca adayların başvurular sırasında istenilen evrakları, Uludağ Üniversitesi akademik personel alımına ilişkin yayımlanan dilekçe öğreneğinde yer alan verilere göre hazırlamaları gerektiği aktarıldı.

Genel Açıklamalar,

Adaylar 657 Sayılı Kanunun 48.maddesindeki şartlar ile kadro derecesi bakımından atanabilme şartlarını taşımak zorundadır. İlan edilen kadroya ataması yapılan adaylar görev aldıkları birimin bulunduğu yerde ikamet etmek zorundadır. İstenen belgeler başvuru dilekçe örneğinde belirtilmiş olup, yayınlarına UAKBİS sisteminden erişilemeyen adaylar yayın dosyaları ile başvuracaktır. (Dilekçe örneği ilan metni ekinde http://personel.uludag.edu.tr adresinde yayınlanmıştır)

Exit mobile version