Akademik Personel Alım İlanları

İzmir Bakırçay Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı!

İzmir Bakırçay Üniversitesi, Devlet Personel Başkanlığı’nın internet sayfası üzerinden yayımladığı bir personel alım ilanı ile kadrosunda eksik bulunan fakültelerinde görevlendirmek üzere öğretim üyesi alımı yapacağını duyurdu. 

Söz konusu ilanda yer alan tüm ayrıntıları Kamupersoneli.net olarak siz ziyaretçilerimize aktarıyoruz. 

ALIM YAPILACAK FAKÜLTELER VE AÇIKLANAN KADROLAR

İzmir Bakırçay Üniversitesi tarafından yayımlanan personel alım ilanına göre, İktisadi ve İdari Bilimler ve Hukuk Fakültelerine yapılacak personel alımında Yardımcı Doçent, Doçent ve Profesör kadrolarında 3 öğretim üyesi alımı yapılacak. 

GENEL AÇIKLAMALAR VE BAŞVURU EVRAKLARI

Profesör kadrosu daimî statüde olup, başvuracak adayların Anabilim Dalı ile “Başlıca Araştırma Eserini” belirttiği dilekçesine özgeçmişini, noterden tasdikli doçentlik belgesini, ilgili yönetmeliğe uygun hazırlanmış 6 takım dosya ve CD kaydı ile birlik te başvuru dosyasına dilekçelerini ekleyerek Rektörlüğe bizzat başvurmaları gerekmektedir. 

Doçent kadrosu daimî statüde olup, atanmak isteyenlerin özgeçmişlerini, noter tasdikli Doçentlik Belgelerini, ilgili yönetmeliğe uygun hazırlanmış 4 takım dosya ve CD kaydı ile başvuru dosyasına dilekçelerini ekleyerek Rektörlüğe bizzat başvurmaları gerekmektedir. 

Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adayların özgeçmişlerini, noter tasdikli Doktora belgelerini, ilgili yönetmeliğe uygun hazırlanmış 4 takım dosya ve CD kaydı ile başvuru dosyasına dilekçelerini ekleyerek Rektörlüğe bizzat başvurmaları gerekmektedir.