Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) 36 Bin Polis Alımı Hakkında Talepleri Alıyoruz

Polis Akademisi Başkanı Yılmaz Çolak açıklamalarında 36 bin polis alımının yapılacağını ifade etti. Peki Yılmaz Çolak’ın açıklamalarına göre yeni polis alımı hakkında talepleriniz neler? 

Binlerce polis alımı bekleyen adaya Polis Akademisi Başkanı Yılmaz Çolak müjdeli haberi verdi. Polis Akademisi Başkanı Yılmaz Çolak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile beraber Aydın Polis Meslek Eğitim Merkezi mezuniyet törenine katıldı. Burada ilk olarak Polis Akademisi Başkanı Yılmaz Çolak konuşma yaptı. Ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu konuşma yaptı ve daha sonra Polis Meslek Eğitim Merkezinden derece ile mezun olanlara ödülleri verildi.

36 POLİS ALIMI YAPILACAK

Polis Akademisi Başkanı buradaki konuşmasında 415’i Aydın’da olmak üzere Türkiye genelinde 6 bin 520 polisin mezun olduğunu ifade ederek Polis Akademisi olarak en mutlu günlerinden birini yaşadıklarını bildirdi. Ayrıca Polis Akademisi Başkanı Yılmaz Çolak açıklamalarında polis alımı bekleyen adaylara da müjdeli haberler verdi. Buna göre Polis Akademisi Başkanı Yılmaz Çolak açıklamalarında 14 yıl içinde 3 bini Özel Harekat Polisi olmak üzere 49 bin polis memurunu mezun ettiklerini belirterek bu sayıyı 2018 yılının sonuna kadar arttıracaklarını bildirdi. Polis Akademisi Başkanı Yılmaz Çolak konu ile ilgili açıklamalarında 2018’in sonuna kadar 49 bin olan sayının 85 bine çıkacağını ifade etti. Bu açıklamalara göre Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde 2018 yılının sonuna kadar toplamda 36 bin polis alımı gerçekleştirilecek.

Exit mobile version