EGM Sözleşmeli Personel Alımı Sözlü Uygulamalı Sınav Sonuçları Açıklandı

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) bünyesinde alınacak 2017-7. dönem sözleşmeli Uçuş Teknisyeni ve Helikopter Makinisti alımı sözlü ve/veya uygulamalı sınav sonuçları açıklandı.

BELGE TESLİMLERİNİN YAPILMASI

Emniyet Teşkilatında Emniyet Hizmetleri Sınıfı Dışında Görevli Kadrolu Ve Sözleşmeli Personel Yönetmeliğinin 13. maddesi gereğince 14 Aralık – 29 Aralık 2017 tarihleri arasında EGM Personel Dairesi Başkanlığı Sivil Personel Atama Şube Müdürlüğü – İnönü Bulvarı No:2 Bakanlıklar Çankaya / ANKARA adresine sınavı kazanan adayların istenilen belgelerle birlikte başvurması gerekmektedir.

İSTENİLEN BELGELER

Emniyet Genel Müdürlüğü Uçuş Teknisyeni ve Helikopter Makinisti sözlü/uygulamalı sınavı kazanan adaylardan;  dilekçe, 2 adet vesikalık fotoğraf, diploma örneği, nüfus cüzdanı, askerlik durum belgesi aslı, kamu kurumunda çalışanlar veya daha önce memuriyeti bulunanlar için hizmet ve görev belgesi aslı, sağlık Kurulu raporu belgesi, temel Teknisyen Sertifikaları, güvenlik Soruşturması formu istenmektedir.

Ayrıca; temel teknisyen sertifikaları, Tip intibak belgeleri, Tek motor çift motor uçuş saatleri ve belgeleri, Her bir tipte uçuş toplamları ve son uçuş tarihlerini gösterir kurum imzalı sahsi uçuş kayıt çizelgeleri ve Havacılıkla ilgili kişisel tüm (sertifikalar, kurs belgeleri vs.) belgelerini, evraklarını teslim ederken adayın yanında bulundurması gerekmektedir.

Kanuni bir mazereti olmaksızın süresinde başvurmayanlar veya istenilen belgeleri süresinde ibraz etmeyen adayların atanma hakları iptal olacak.

Exit mobile version