Polis Akademisi Güvenlik Bilimleri İkinci Doktora Yeterlilik Sınav Takvimi Açıklandı

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda güvenlik bilimleri ikinci doktora yeterlilik sınav takvimi açıklandı. Açıklanan sınav takviminin detaylarını ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

Polis Akademisi Başkanlığının resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda Güvenlik Bilimleri Enstitüsü 2017 Yılı 2. Doktora Yeterlik Sınav Takviminin açıklandığı ifade edildi. 

SINAV TAKVİMİ

Yayımlanan duyuruya göre Güvenlik Stratejileri ve Yönetimi Anabilim Dalı Doktora Programı Yazılı Sınavı 29 Aralık 2017 tarihinde saat 9.00’da gerçekleştirilecek, Uluslararası Güvenlik Anabilim Dalı Doktora Programı Yazılı Sınavı 26 Aralık 2017 tarihinde saat 09.00’da başlayacak, Güvenlik Stratejileri ve Yönetimi Anabilim Dalı Doktora Programı Sözlü Sınavı 27 Aralık 2017 tarihinde saat 14.00’da başlayacak, Uluslararası Güvenlik Anabilim Dalı Doktora Programı Sözlü Sınavı ise 27 Aralık 2017 tarihinde saat 14.00’da başlayacaktır.

YAPILAN AÇIKLAMALAR 

Ayrıca söz konusu duyuruya göre Yazılı Sınav Güvenlik Bilimleri Enstitüsü Seminer Sınıfında, Sözlü Sınavlar ise B ve C Sınıfında yapılacaktır. Söz konusu sınava adayların 25 Aralık 2017 tarihi saat 17.00’a kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Söz konusu duyuruda ise “Doktora Yeterlik Sınavına bir kez girip başarısız olan öğrencilerin yeterlik sınavına girmesi zorunlu olup, başvuruda bulunmayan ve ya başvuruda bulunup sınava katılmayan öğrenciler ikinci kez başarısız sayılacaktır. Sınava kayıt yenileyen öğrenciler alınacak olup, bu dönem dahil 5. yarıyılını tamamlayan öğrencilerin katılımı zorunludur.” ifadelerine yer verildi.

Exit mobile version