Emniyet Personeli

Açıkta Bulunan 12 Bin Polisin Akıbeti Ne Olacak?

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok FETÖ ile irtibatı bulunan ve meslekten ihraç edilen polisler hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. Ayrıca Selami Altınok açıklamalarının devamında soruşturmalar kapsamında açığa alınan 12 bin 36 polis hakkında da önemli değerlendirmelerde bulundu.

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok PEKOM Merter Polis Evi’nde düzenlenen Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Teftiş Kurulu Başkanlığı Müfettişlik Temel Eğitimi ve Güncelleme Seminerine katıldı. Emniyet Genel Müdürü Altınok söz konusu seminerde bir konuşma yaptı.

22 BİN POLİS İHRAÇ EDİLDİ

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok burada yaptığı konuşmasında 17 – 25 Aralık’tan sonra meslekten ihraç edilen polisler hakkında bir açıklama yaptı. Selami Altınok açıklamalarında Emniyet Genel Müdürlüğünde meslekten ihraç edilen polislerin sayısını ifade etti. Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok’un açıklamalarına göre  FETÖ ile irtibatı veya iltisakı tespit edilen 22 bin 987 polis meslekten ihraç edildi.

AÇIKTA OLAN POLİSLERİN AKIBETİ

Tüm bunların yanı sıra Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok açıklamalarında FETÖ soruşturmalarından dolayı açığa alınan 12 bin 36 polis hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Konu ile ilgili olarak açıklamalarında “17-25 Aralık kumpası sonrası FETÖ ile irtibatı veya iltisakı tespit edilen 22 bin 987 teşkilat mensubu meslekten ihraç edilmiş, resen emekli veya istifa gibi nedenlerle meslekten ayrılan personelden bin 393’ünün de rütbe, unvan ve bunlardan doğan hakları geri alınmıştır.” ifadelerine yer veren Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, görevlerinden uzaklaştırılan 12 bin 36 polisin durumlarının ise titizlikle incelendiğini bildirdi.

Konu ile ilgili olarak Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok’un açıklamalarına göre açıkta olan polislerin akıbeti hakkında bir açıklama yapıldığında veya bir gelişme meydana geldiğinde ziyaretçilerimizi sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz.

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA

Bir Yorum

  1. En büyük kripto fetocu kendisidir. İhraclarla kendinikurtarmaya çalışıyorama mazlumların ahı onuda sülalesinibitirecektir işAllah.

  2. Devlet büyüklerimizden bir an önce bizleri bu sıkıntidan kurtarmalarini istiyorum.Hem maddi hem de manevi yonden 13 aydan beri çok yiprandik.Artık bir sonuca baglasinlar lutfen.5 çocugum var ve bunlarin egitim masraflarini ve bir çok ihtiyaçlarini karşilamakta gerçekten sıkınti çekiyoruz.İnşAllah eşimde dahil olmak üzere tüm mağdurlar işinin başina döner.Saygılar…