KPSS Yerleştirmelerinde 77 Puan İle Şırnak'a Atama Yapıldı

ÖSYM tarafından yayımlanan duyuru ile KPSS 2017/2 merkezi atama tercih sonuçları adayların erişimine açıldı. Bunun yanı sıra sayısal bilgiler de paylaşıldı. Sayısal bilgilere göre Lisans düzeyinde 4 kontenjan boş kalıp 59 puan ile İstanbul’a atama yapılırken Lise mezunu en düşük 77 puan ile Şırnak’a atandı.

KPSS YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI

Dün Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi web adresinde bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda “KPSS-2017/2 Tercih Kılavuzunda yer alan Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, yerleştirme sonuçlarına T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile 6 Aralık 2017 tarihinde saat 15:20’den itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden erişebilir.” ifadelerine yer verildi. Bu kapsamda KPSS 2017/2 merkezi atama tercih sonuçlarının erişime açıldığı belirtildi. 

KPSS 2017/2 MERKEZİ ATAMA TERCİH SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN.

EN DÜŞÜK PUANLAR

KPSS 2017/2 merkezi atama tercih sonuçlarının yanı sıra sayısal bilgiler de paylaşıldı. Sayısal bilgilere bakıldığında KPSS 2017/2 merkezi atamada Lisans düzeyinde en düşük 59 puan, Ön Lisans düzeyinde en düşük 70 puan ve Lise düzeyinde en düşük puan 77 oldu. En düşük ve en yüksek puanlar kapsamında Lisans düzeyinde 59 puan ile İstanbul’a atama yapıldı ve 4 kontenjan boş kaldı. KPSS 2017/2 merkezi atamada Lise düzeyinde ise boş kontenjan kalmazken 77 puan ile Şırnak iline atama yapıldı.

77 PUAN İLE ŞIRNAK’A ATAMA YAPILDI

KPSS 2017/2 merkezi yerleştirme kapsamında Lise düzeyinde 77 puan ile Şırnak ili Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı kapsamında Teknisyen kadrosuna atama gerçekleştirildi. Peki siz konu hakkında ne düşünüyorsunuz? KPSS 2017/2 yerleştirmelerinde atanma şansı buldunuz mu? Görüşlerinizi sayfanın alt kısmından yorum yaparak belirtebilirsiniz. 

Exit mobile version