Kpss A Memur Alım İlanları

Türkiye Atom Enerjisi Kurumu Memur Alımı Yapıyor

Türkiye Atom Enerjisi Kurumu, Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla yayımladığı ilan ile memur alımı yapacağını duyurdu. İlana göre; yarışma sınavı ile 9 (dokuz) Atom Enerjisi Uzman Yardımcısı alınacak.

Personel alım sınavına başvuru yapacak adayların; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinde yer alan genel şartları taşıması, 2017 KPSS) (Lisans); 5 inci grup için KPSS P4, diğer gruplar için KPSS P1 puan türünden asgari 70 (yetmiş) puan almış olması gerekiyor.

Ayrıca; İngilizce veya Rusça veya Japonca dilinden Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (YDS) en az C seviyesinde puan almış olmak ve 1 Ocak 2018 tarihi itibariyle 35 (otuz beş) yaşını doldurmamış olmak şartlarını taşımaları da gerekiyor.

Başvuru esnasında; Başvuru Formu ,Grup Branş Kadro Adedi Puan Türü Puanı, sınava hangi gruptan gireceklerine ilişkin dilekçe, KPSS sonuç belgesinin aslı veya fotokopisi ya da bilgisayar çıktısı, yabancı dil bilgisine ilişkin belgenin aslı veya fotokopisi ya da bilgisayar çıktısı, Yükseköğrenim diplomasının veya geçici mezuniyet belgesinin aslı veya Kurumca onaylanmış örneği, 2 adet vesikalık fotoğraf ve özgeçmiş teslim edilecek.

Başvurular, en geç 8 Ocak 2018 mesai bitimine kadar Türkiye Atom Enerjisi, Kurumu Mustafa Kemal Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı, No:192, 06510 Çankaya/ANKARA” adresine belgeleri teslim etmek suretiyle yapılacak.

Sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların isimleri, Kurum internet sitesinden ilan edilecek. Sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylardan herhangi bir ücret alınmayacak.

Adaylar sözlü sınava, nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı/süresi geçerli pasaportu ile kabul edilecek. Nüfus cüzdanı/ Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı veya pasaport dışında, zorunlu askerlik görevini ifa eden er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi kabul edilecek. Bunların dışındaki, sürücü belgesi, meslek kimlik kartları vb. diğer tüm belgeler sözlü sınava giriş için geçerli belge sayılmayacak.Nüfus cüzdanında soğuk damga basılı olmalı, adayın güncel bir fotoğrafı ve T.C. Kimlik Numarası bulunmalı, pasaportun süresi geçerli olmalıdır. Üzerinde soğuk damga, güncel bir fotoğraf veya T.C. Kimlik Numarası bulunmayan nüfus cüzdanları ile geçerlilik süresi bitmiş pasaportlar kabul edilmeyecek.