Akademik Personel Alım İlanları

Adana Bilim Ve Teknoloji Üniversitesi Akademik Personel Alıyor

Adana Bilim Ve Teknoloji Üniversitesi ilgili birimlerine 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ile “Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Atanma ve Yükseltilme Kriterleri” hükümlerine göre öğretim üyesi alınacağını duyurdu. 

Söz konusu ilanda yer alan kadrolar, adaylarda aranan genel şartlar ve diğer detayları siz ziyaretçilerimize aşağıda aktarıyoruz. 

ALIM YAPILACAĞI AÇIKLANAN KADROLAR

Yayımlanan akademik personel alım ilanına göre, Adana Bilim Ve Teknoloji Üniversitesi Yardımcı Doçent kadrosuna 16 personel alımı yapacak. 

GENEL AÇIKLAMALAR VE BAŞVURU EVRAKLARI

Adana Bilim Ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğü’nce yayımlanan Yardımcı Doçent alım ilanına başvuracak adayların, başvurdukları birim, bölüm ve anabilim dalını belirten dilekçe, ekinde özgeçmiş, fotokopileri noterden veya resmi kurumlarca onaylanmış lisans, yüksek lisans, doktora diplomaları ve yabancı dil belgesi, nüfus cüzdanı (belgelerin asılları ile birlikte gelindiğinde, fotokopilerinin onayları yapılabilecektir) ve bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 (dört) takım dosya ile birlikte özgeçmiş ve eserlerini içeren elektronik ortamdaki 4 adet CD’yi ekleyerek İlgili Birime şahsen başvuruda bulunulması gerekmektedir.

Yayımlanan duyuruda ayrıca, Yardımcı Doçent kadrolarına başvuran adayların ilgili birimlerin Yönetim Kurulunca belirlenecek jüri tarafından başvuru dilekçesinde belirtmiş oldukları yabancı dilden dil sınavı yapılacağı ve bu sınav ile ilgili bilgilerin üniversiteye ait web sayfası üzerinden duyurulacağı açıklandı.