Emniyet Personeli

Kimler PÖH Alımında Başvuru Şansı Bulamaz ? Kimler PÖH Olamaz? (İşte Avantajlar ve Dezavantajlar)

Jandarma Özel Harekat (JÖH) alımı gerçekleştirildi ve bekçi alımı gerçekleştiriliyor. Bunun ardından Polis Özel Harekat (PÖH) alımı bekleniyor. Peki kimler başvuru şansı bulamaz? Kimler PÖH olamaz? PÖH alımlarında avantajları ve dezavantajları kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz…

BEKÇİ VE JÖH ALIMI

Bilindiği gibi farklı illere toplamda 6 bin 300 bekçi alımı yapılıyor. Bu kapsamda 29 Kasım 2017 tarihi itibariyle bazı illerin başvuru süreleri dolmuştur. Bunun yanı sıra Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde uzman erbaş alımı da yapıldı. Jandarma Genel Komutanlığı Uzman Erbaş alımı başvuru sonuçları ise 28 Kasım 22017 tarihinde açıklandı ve yine her zaman olduğu gibi adayları sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar ettik. Jandarma Genel Komutanlığı Uzman Erbaş alımı başvuru sonuçları için TIKLAYIN.

PÖH ALIM İLANI TALEP EDİLİYOR

Bu alımların gerçekleştirilmesinin adından adaylar Polis Özel Harekat alımını bekliyor. Adaylar çeşitli kampanyalar düzenleyerek ve sitemize gönderdikleri geri bildirimler ile seslerini duyurarak PÖH alım ilanının bir an önce yayımlanması için talepte bulunuyorlar.

YAYIMLANACAK İLANA KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK

Bunların yanı sıra kamupersoneli.net olarak PÖH alımlarında kimlerin başvuru şansı bulamayacağını, kimlerin PÖH olamayacağını, avantajları ve dezavantjları ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. Polis Özel Harekat alım ilanına genel şartlara haiz olan ve Polis Akademisi Başkanlığı tarafından belirlenen başvuru ücretini ilgili bankalara yatırabilen adaylar başvuru yapabileceklerdir.

DEZAVANTAJLAR – KİMLER PÖH OLAMAZ?

Ancak vücudunda kalıcı ve hatırı sayılır büyüklükte iz bulunan, Emniyet Genel Müdürlüğü sağlık yönetmeliği kapsamında dövmesi olan adaylar, kronik hastalığı bulunan, Polis Akademisi Başkanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen bu ve kiloda olmayan adaylar, göz tembelliği, gece körlüğü, renk körlüğü, göz bozukluğu olan adaylar dezavantajlı sayılacak ve Polis Özel Harekat olamayacaklar. 

PÖH alım ilanının beklenmesi hakkında görüş ve talepleriniz nelerdir? Genel şartlar nasıl olmalıdır? Yaş şartı nasıl olmalıdır? Görüş ve taleplerinizi belirtmek için sayfanın alt kısmından yorum yapabilirsiniz. 

KAMUPERSONELİ.NET | ÖZEL HABER

Bir Yorum

  1. Dayım20 yasında tecavuz egliminde bulunmus ve 1 yıl haipte kalmıs bu benim pöh yada polıs olmama engel midir?