25 Kasım AÖF Vize Sınavı Sorularını Adaylarla Beraber Tartışıyoruz

Eğitim öğretim döneminin ilk AÖF sınavı gerçekleştirildi. Anadolu Üniversitesi AÖF vize sınavlarının 25 Kasım oturumu tamamlandı. Sınav sorularını ve cevapları adaylarla beraber tartışıyoruz.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Güz Dönemi vize sınavlarının 25 Kasım 2017 tarihli oturumu tamamlandı. Yapılan ilk AÖF sınavı hakkında adayların görüşlerini almaya ve sorular hakkında adaylarla beraber tartışmaya devam ediyoruz. 

Anadolu Üniversitesi AÖF sınavı 9.30’da başladı. Söz konusu sınavda adaylara soruların yanıtlanması için 120 dakika verildi ve sınav saat 11.30’da sona erdi. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi vize sınavlarının 25 Kasım ikinci oturumu ise saat 14.00’da başladı ve yine 2 saat sürerek saat 16.00’da sona erdi.

4 YANLIŞ 1 DOĞRU UYGULAMASI DEVAM ETTİ

Ayrıca AÖF sınavlarında 4 yanlış 1 doğru uygulaması da devam etti. Bundan önce Anadolu Üniversitesi AÖF yönetmeliğinde çeşitli değişiklikler yapıldı. Yapılan değişiklikler kapsamında adaylar 4 yanlış 1 doğru uygulaması hakkında düzenlemeye gidilmesini beklediler ancak büyük tepkilere rağmen 4 yanlış 1 uygulaması devam etti. AÖF sınavlarından uygulanan 4 yanlış 1 doğru uygulamasının kaldırılması hakkında adaylar çeşitli imza kampanyaları başlattı. Bu süreçte de her zaman olduğu gibi adayların yanında olduk ve adayların seslerini gündeme taşıdık. Adayların tepkilerine rağmen 4 yanlış 1 doğru uygulaması devam etti ve adaylar bugünkü sınavlarında 4 yanlış 1 doğru uygulaması ile testlerini yaptılar. 

SINAV YORUMLARI

Sizlerde Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi bahar dönemi vize sınavlarına ilişkin yorumlarınızı bizimle ve sınava giren diğer adaylarla paylaşabilirsiniz. Sizce sınav kolay mıydı, zor muydu? En çok hangi konuda zorlandınız? Çıkmış soruların faydası oldu mu?

4 YANLIŞ 1 DOĞRU UYGULAMASI HAKKINDA YORUMLAR

4 yanlış 1 doğru uygulaması hakkında ne düşünüyorsunuz? 4 yanlış 1 doğru uygulaması mağduriyete yol açtı mı? Görüşlerinizi, sınav hakkındaki yorumlarınızı ve 4 yanlış 1 doğru uygulaması hakkında taleplerinizi belirtmek için sayfanın alt kısmından yorum yapabilirsiniz. 

NOT: Anadolu Üniversitesi AÖF vize sınavlarının soru ve cevapları açıklandığında adayları sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. 

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Exit mobile version