EGM En Az Lise Mezunu PÖH Alımı İçin Başvuru Talepleriniz Neler?

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde en az lise mezunu 10 bin PÖH alım ilanının yakın zamanda çıkacağını ifade etmişti. Kadınlara da kontenjan verilmişti. Peki bu alımlar hakkında talepleriniz neler? Görüşlerinizi önemsiyoruz….

YAKIN ZAMANDA İLANA ÇIKILACAK

Bilindiği gibi Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Arzu Erdem Polis Özel Harekat (PÖH) alımları hakkında çeşitli açıklamalarda bulunmuştu. MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem açıklamalarında yakın zamanda 10 bin PÖH alımı için ilana çıkılacağını ifade etmişti.

KADINLARA DA KONTENJAN VERİLECEK

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem’in bu açıklamalarından önce İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da Polis Özel Harekat alımları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ayrıca İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamalarında PÖH alımları için kadın adaylara da kontenjan verileceğini ifade etmişti. 

Konu ile ilgili olarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklamalarında “Hem bu konuda kızlarımızdan gelen yoğun talep hem bizim kendi ihtiyaç değerlendirmemiz üzerine, bundan sonraki alımlarda bir kadın kontenjanı kullandırılacaktır.” ifadelerini kullandı.

ADAYLARIN BAŞVURU HAKKINDA TALEPLERİ

Yapılan bu açıklamaların ardından Emniyet Genel Müdürlüğü veya Polis Akademisi Başkanlığı tarafından henüz bir açıklama yapılmadı. Bu kapsamda PÖH alım ilanına da çıkılmadı. Ancak söz konusu ilanının yayımlanması adaylar tarafından büyük bir heyecan ile bekleniyor.  Konu ile ilgili olarak görüş ve taleplerinizi kamupersoneli.net olarak gündeme getiriyor ve adaylarımızın yanında oluyor. Bu kapsamda yapılacak olan PÖH alımları hakkında başvuru talepleriniz nelerdir? Hangi şartların olmasını istemiyorsunuz? Askerlik ve KPSS şartı olmalı mıdır? Yaş şartı kaça kadar esnetilmelidir? Konu hakkında görüş ve taleplerinizi belirtmek isterseniz sayfanın alt kısmından yorum yapabilirsiniz. 

KAMUPERSONELİ.NET | ÖZEL HABER

(Haberin İzinsiz Kullanılması Halinde Yasal İşlem Yapılacaktır)

Exit mobile version