Akademik Personel Alım İlanları

Sağlık Bilimleri Üniversitesi 245 Akademik Personel Alıyor!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi belirtilen birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesinde belirtilen şartları sağlayanlardan Öğretim Üyesi alınacağını duyurdu.

Söz konusu ilan ile ilgili detaylar şu şekilde,

ALIM YAPILACAĞI AÇIKLANAN KADROLAR

* Profesör, Doçent ve Yardımcı Doçent

GENEL AÇIKLAMALAR VE BAŞVURU EVRAKLARI

* Profesör kadrosu daimi statüde olup, başvuracak adayların Anabilim Dalı ile “Başlıca Araştırma Eserini” belirttiği dilekçesine özgeçmişini, noterden tasdikli doçentlik belgesini, ilgili yönetmeliğe uygun hazırlanmış 6 takım dosya ve CD kaydı ile birlikte başvuru dosyasına dilekçelerini ekleyerek, Rektörlüğe bizzat başvurmaları gerekmektedir. 

* Doçent kadrosu daimi statüde olup, atanmak isteyenlerin özgeçmişlerini, noter tasdikli Doçentlik Belgelerini, ilgili yönetmeliğe uygun hazırlanmış 4 takım dosya ve CD kaydı ile başvuru dosyasına dilekçelerini ekleyerek, Rektörlüğe bizzat başvurmaları gerekmektedir. 

* Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adayların, özgeçmişlerini, noter tasdikli Doktora belgelerini, ilgili yönetmeliğe uygun hazırlanmış 4 takım dosya ve CD kaydı ile başvuru dosyasına dilekçelerini ekleyerek, ilgili birime bizzat başvurmaları gerekmektedir.

BAŞVURU SÜRECİ

* Sağlık Bilimleri Üniversitesi tarafından yayımlanan akademik personel alım ilanına başvurular ilanın yayımlanma tarihinden itibaren 15 gün içinde yapılabilecektir.