Kpss

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan NATO'ya Çok Sert Tepki

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu açıklamalarında NATO tatbikatındaki skandal olay hakkında sert tepkide bulundu. Kılıçdaroğlu açıklamalarında Türkiye’nin yöneticilerine ve tarihine kimsenin hakaret edemeyeceğini ifade etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Emek Bürolarınca düzenlenen “Taşeron İşçilik Çalıştayı”nda bir konuşma yaptı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu konuşmasında toplantının doğrudan kendisini ilgilendirmediğini, bir taşeron işçisi olmadığını söyledi.

“TATMİN EDECEK BİR AÇIKLAMA BEKLİYORUZ”

Ayrıca CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu açıklamalarında NATO tatbikatında Atatürk ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın düşmanlığına ilişkin skandal olay hakkında değerlendirmelerde bulundu. Konu ile ilgili olarak Kemal Kılıçdaroğlu açıklamalarında “Biz siyasetçiyiz. İçeride oturur tartışırız, A partisinin, B partisinin genel başkanıyla düşüncelerimizi söyleriz ve tartışırız. Sonuçta biz bir aileyiz, 80 milyonluk bir aileyiz ama hiçbir zaman kendi ülkemizin tarihine ve bugününe hakaret edilmesini kabul edemeyiz. Şimdi bu yetkililerden Türkiye’ye yapılan bu hakaret nedeniyle yöneticileri tatmin edecek açıklama bekliyoruz. Bu sıradan bir ‘Özür dileriz’ olayıyla geçiştirilecek bir konu değildir.” ifadelerine yer verdi.

“KİMSE TÜRKİYE’NİN YÖNETİCİLERİNE VE TARİHİNE HAKARET EDEMEZ”

Ayrıca Kemal Kılıçdaroğlu “Biz güçlü, itibarı olan bir devletiz. Biz, demokrasiyi, insan haklarını savunan bir devletiz. Türkiye’ye yönelik eleştiriler olabilir, buna itirazımız yok ama hiç kimse Türkiye’nin yöneticilerine ve tarihine hakaret edemez. Bunu şiddetle kınıyoruz.” dedi.

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA