BDDK 69 Memur Alımı Yapıyor (Başvuru Detayları)

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, bir personel alım ilanı yayımlayarakbankalar yeminli murakıp yardımcısı, bankacılık uzman yardımcısı pozisyonlarında 69 personel alımı yapacağını duyurdu.

BDDK PERSONEL ALIM İLANINA KİMLER BAŞVURABİLİR?

* Türk vatandaşı olan

* Kamu haklarından mahrum bulunmayan

* Askerlik durumu itibarıyla; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olan

*  Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmayan

* Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırmasında kamu hizmetine atanmasına engel bir durumu bulunmayan ve diğer özel şartları taşıyan adaylar başvuru yapabilecek.

BAŞVURULAR NE ZAMAN ve NASIL YAPILACAK?

BDDK personel alım ilanına başvurular, 13 Kasım 2017 tarihi saat 14.00’da başladı ve 24 Kasım 2017 tarihi saat 16.00’da sona erecek. 

Başvurular, kurumun resmi internet sitesinden (www.bddk.org.tr) ulaşılabilecek sınav sisteminde yer alan “Başvuru Formu”nun on-line olarak doldurulması, formun doldurulmasını müteakip sistem üzerinden alınacak “Sınav Başvuru Dilekçesi”nin çıktısının alınarak aday tarafından imzalanması, “Sınav Başvuru Dilekçesi”nin, en geç 30 Kasım 2017 tarihi saat 16.00’a kadar “Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Büyükdere Cad. No:106 Şerbetçi İş Merkezi Esentepe Şişli/İSTANBUL’’ adresine sadece posta yoluyla gönderilmesi suretiyle yapılacak.

PERSONEL ALIM SINAVININ DEĞERLENDİRİLMESİ

Yazılı sınav aşamasında, her sınav konusu veya grubu 100 üzerinden değerlendirilir ve başarılı sayılabilmek için her sınav konusundan veya grubundan en az 60 puan alınması ve sınav ortalamasının en az 70 puan olması gerekir.

Yazılı sınav sonucunda 70 puandan az olmamak üzere, en yüksek puandan başlanarak açıktan atama izni verilen kadronun dört katına kadar aday sözlü sınava çağrılır.

Exit mobile version