KPSS 2017/2 Merkezi Atama Tercih Robotu Açıklandı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda KPSS 2017/2 merkezi atamada alım yapılacak kadro sayısı belirtildi. 

YAYIMLANAN DUYURU

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuruda “Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik hükümleri çerçevesinde kamu kurum ve kuruluşlarının yerleştirme yapılmasını istedikleri B Grubu kadro ve pozisyonlar ile bunlara ait nitelikler Devlet Personel Başkanlığınca Nitelik Kod Kılavuzu ve mer’i mevzuat açısından incelenerek ilan edilmek üzere ÖSYM Başkanlığına gönderilmiştir.” ifadelerine yer verildi. 

TERCİHLER 14 KASIMDA BAŞLIYOR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının resmi web adresi üzerinden yayımlanan duyuruda KPSS 2017/2 merkezi atama tercihlerinin 14 Kasım 2017 tarihinde başlayacağı ve 23 Kasım 2017 tarihine kadar devam edeceği ifade edildi. Ayrıca söz konusu duyuruda “KPSS 2017/2 merkezi yerleştirmelerinde, 90 kamu kurum ve kuruluşunca toplam 2.038 kadro ve pozisyon için yerleştirme talebinde bulunulmuştur. Yerleştirme yapılması talep edilen toplam kadro ve pozisyonların 208 adedi ortaöğretim, 918 adedi önlisans ve 912 adedi ise lisans düzeyindedir.” ifadelerine yer verildi.

Exit mobile version