Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) 33 Uzman Yardımcısı Alımı Yapıyor

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde yayımladığı ilan ile Enerji Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı ile personel alımı yapılacağını duyurdu. İşte detaylar:

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANAN GENEL ŞARTLAR

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinde yazılı genel şartları taşımak, sınavın yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü (01.01.2017 tarihi) itibarıyla otuz beş yaşını doldurmamış olmak, son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış ,(A) grubu kadrolar için yapılan Kamu Personel Seçme Sınavından ( 2017 yılında yapılan KPSS) V inci maddede belirtilen puan türlerinden 80 ve üzeri puan almış olmak, en az dört yıl süreli eğitim veren ve V. maddede belirtilen fakülte veya ilgili bölümlerden mezun olmak.

SINAV BAŞVURULARININ ALINMASI

Başvurular, 20 Kasım 2017 Pazartesi günü saat 23:59 ‘a kadar http://www.epdk.org.tr internet adresinde yayımlanan “Başvuru Formu” eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulmak suretiyle elektronik ortamda yapılacak.

EPDK http://www.epdk.org.tr internet adresinde yayımlanan “Başvuru Formu” doldurulmak suretiyle elektronik ortamda yapılan başvurular geçerli olup, ilanda belirtilen şartlara uygun olmayan başvurular ile Kuruma elden, e-posta veya posta yoluyla yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

GİRİŞ SINAVININ YAPILMASI

Giriş Sınavı, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:51/C Yüzüncüyıl-ANKARA) adresinde yapılacak.

Giriş Sınavına çağrılan adaylar, 03/09/2015 tarihli ve 29464 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Meslek Personeli Yönetmeliği hükümleri çerçevesinde SÖZLÜ sınava alınacaklar.

Exit mobile version