Düzce Üniversitesi Öğretim Üyesi Alımı Yapıyor!

Düzce Üniversitesi, ilgili birimlerine; 2547 sayılı Kanunun, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliğinin ve Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Ek Koşulları’nın ilgili maddelerine göre öğretim üyesi alınacağını açıkladı

Düzce Üniversitesi tarafından yayımlanan öğretim üyesi alım ilanı ile ilgili tüm ayrıntıları siz ziyaretçilerimize aşağıda aktarıyoruz. 

ALIM YAPILACAK KADROLAR

* Profesör, Doçent Yardımcı Doçent

ALIM YAPILACAK FAKÜLTELER

* Eğitim Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, İşletme Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Orman Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Teknoloji Fakültesi, Tıp Fakültesi, Akçakoca Bey Siyasal Bilgiler Fakültesi, Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu, Ormancılık Meslek Yüksekokulu

GENEL AÇIKLAMALAR

* Müracaat edecek adayların devlet hizmetine girmede aranılan genel şartlara sahip olmaları gerekmektedir. Gerekli bilgi ve belgeler için: www.personel.duzce.edu.tr adresinden temin edilebilir.

BAŞVURU SÜRECİ

* Düzce Üniversitesi tarafından yayımlanan öğretim üyesi alım ilanına başvurular, : 03.11.2017 – 17.11.2017 tarihleri arasında yapılacaktır.

Yayımlanan ilan ile ilgili diğer detaylara ulaşmak için TIKLAYINIZ

Kamupersoneli.net – ANKARA

Exit mobile version