Yakın Zamanda 10 Bin Polis Özel Harekat (PÖH) Alımı Yapılacak (Kadınlara da Kontenjan Verilecek)

MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem Türkiye Büyük Millet Meclisinde bir basın toplantısı düzenledi. MHP Milletvekili Arzı Erdem basın toplantısında PÖH alımları hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

YAKIN ZAMANDA ALIM YAPILACAK

Arzu Erdem açıklamalarında PÖH alımlarında kadın kontenjanı ayrılması için bugüne kadar kadınlarla birlikte mücadele ettiklerini, çok güzel çalışmalar yaptıklarını söyledi. MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem yaptığı açıklamasında yakında zamanda 10 bin PÖH alımının yapılacağını ve bunda kadınlara da kontenjan verileceğini ifade etti.

KADINLARA DA KONTENJAN VERİLECEK

Konu ile ilgili olarak açıklamalarına devam eden MHP Milletvekili Arzu Erdem geçen hafta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya konuyu ilettiğini ve Soylu’nun bir sonraki özel harekat polisi alımında kadın kontenjanının uygulanacağını dair bilgilendirme yaptığını ifade etti. MHP’li Arzu Erdem kontenjanın yüzde kaç olacağına ilişkin bilgi verilmediğini aktardı.

“BİZİ İLGİLENDİRMİYOR”

Ancak Arzu Erdem daha önceki alımlara bakıldığında yüzde 10 civarında kadın kontenjanı verilmesinin beklendiğini ifade etti. Bunun yanı sıra Arzu Erdem’e bir gazeteci tarafından “İyi Parti kuruldu. Kurucular arasında eski MHP’li isimler de var. Düşünceleriz nedir?” sorusu soruldu. Bunun üzerine Arzu Erdem “Ben yeni kurulan partiyle ilgilenmiyorum. Ben MHP’nin onurlu bir milletvekiliyim. Burada gözümü açtım ve burada gözümü yumacağım. Diğer partiler bizi ilgilendirmiyor.” açıklamasında bulundu.

KAMUPERSONELİ.NET 
ANKARA

Exit mobile version