Akademik Personel Alım İlanları

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Akademik Personel Alım İlanı

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) kadrosunda eksik bulunan fakültelerinde görevlendirmek üzere akademik personel alımı yapacağını açıkladı. 

ODTÜ tarafından yayımlanan akademik personel alım ilanı ile ilgili detaylar şu şekilde,

ODTÜ TARAFINDAN ALIM YAPILACAK KADROLAR

* Profesör

* Doçent

* Yardımcı Doçent

GENEL AÇIKLAMALAR

* Profesör ve Doçent adaylarının, bölümü ve başvuracağı alanı belirten bir dilekçe ekinde aşağıda içeriği belirtilen dosya ile Rektörlüğe başvurmaları gerekmektedir. 

* Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracak adayların işlemleri Fakülte ve Enstitülerce yürütüleceğinden, aşağıda içeriği belirtilen dosya ile ilgili birimlere başvurmaları gerekmektedir. 

* Adayların, bilimsel çalışmalarını, atıflarını ve yayınlarını (Profesör adayları dilekçelerinde başlıca araştırma eserlerini belirteceklerdir) kapsayan dosyada ayrıca aşağıdaki belgeler de yer alacaktır: 

* Özgeçmiş ve yayın listeleri, Onaylı diploma fotokopileri (Lisans, Yüksek Lisans, Doktora ve Doçentlik belgelerinin asılları ile birlikte gelindiğinde, diploma fotokopilerinin onayları yapılabilecektir), Onaylı dil belgesi, Profesör adayları 6 takım, Doçent ve Yardımcı Doçent adayları 4 takım dosya teslim edeceklerdir. 

* Başvuru dosyasında eksik belge olması halinde adayın başvurusu değerlendirmeye alınmayacaktır.