Kpss A Memur Alım İlanları

ÇAYKUR Memur Personel Alım İlanına Kimler Başvurabilir?

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü (ÇAYKUR), Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla yayımladığı ilan ile Müfettiş Yardımcısı (4) pozisyonunda alım yapacağını duyurdu.

SINAV SÜRECİ

ÇAYKUR, personel alım sınavı yazılı ve sözlü olmak üzere 2 aşamada yapılacak. Yazılı sınav, 11 Kasım – 12 Kasım 2017 tarihleri arasında yapılacak ve sınavlar 09:00’da başlayacak.

ÇAYKUR PERSONEL ALIM SINAVINA KİMLER BAŞVURABİLİR?

657 sayılı DMK’nın 48.maddesinde yer alan şartları taşıyan, 4 yıllık lisans eğitimi veren fakültelerin ilgili bölümlerinden mezun olan, yazılı sınavın yapıldığı tarihte 35 yaşını doldurmamış olan, sağlık durumu yurdun her yerinde görev yapmaya elverişli olan, erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olan, muaf ya da tecilli olan, KPSSP-48 puan türünden en az 75 almış olan adaylar, personel alım sınavına başvuru yapabilecek.

BAŞVURU İÇİN GEREKEN BELGELER NELER? BAŞVURULAR NE ZAMAN SONA ERECEK?

ÇAYKUR personel alım ilanına başvuracak adaylar, başvuru formu, diploma veya geçici mezuniyet belgesi, 2 adet vesikalık fotoğraf, KPSS sonuç belgesi, nüfus cüzdanı ya da kimlik kartı fotokopisi ile 24 Ekim 2017’ye kadar Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı Müftü Mahallesi Menderes Bulvarı 53080 Rize adresine şahsen veya posta yoluyla başvuru yapacaklar.