AÖF Dikey Geçiş Başvuru ve Kayıt Duyurusu Yayımlandı

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine 2017 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile yerleştirilen adayların, İnternet başvuru ve kayıt işlemlerine ilişkin duyuru yayımlandı.

İNTERNET BAŞVURU TARİHLERİ

Buna göre dikey geçiş internet başvuru işlemleri 10 Ekim- 13 Ekim 2017 tarihleri arasında http://aof.anadolu.edu.tr adresi üzerinden yapılacak. 

KAYIT İŞLEMLERİNİN YAPILMASI

Adaylar,  İnternet Başvuru ve Kayıt Kılavuzu’nda açıklanan kayıt belgelerini hazırlayarak 10-13 Ekim 2017 tarihleri arasında illerde bulunan Açıköğretim Fakültesi bürolarına başvurarak kayıtlarını gerçekleştirecekler. 

DİKEY GEÇİŞ HAKKI KAZANIP MEZUN OLAMAYAN ÖĞRENCİLER

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Lisans Programlarına 2017 DGS ile kayıt hakkı kazanan ancak yükseköğretim kurumlarından yukarıda açıklanan nedenlerle mezun olamayan adayların durumlarını belgelemeleri halinde 10-13 Ekim 2017 tarihleri arasında kayıtları yapılacak.

BAŞVURU ve KAYIT KILAVUZU

İnternet Başvuru ve Kayıt Kılavuzu ile Öğrenci Kılavuzuna www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresi Kılavuzlar bağlantısından ulaşılabilir.

KAYIT YAPACAK ADAYLAR DİKKAT !

Kayıt belgeleri eksik ise kayıt yapılmaz ve belgeleri tamamlamak üzere ek süre verilmez. Kayıt süresi uzatılmayacaktır. Belirtilen tarihlerde her ne sebeple olursa olsun kaydını yaptırmayan adaylar Fakülteye kayıt hakkını kaybederler ve herhangi bir hak iddia edemezler. Posta ile kayıt yapılmaz.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Exit mobile version