AÖF Güz Dönemi Kayıt Yenileme Tarihleri Uzatıldı

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, güz dönemi kayıt yenileme işlemlerinin uzatıldığına dair bir duyuru yayımladı.

Yayımlanan duyuruya göre; güz dönemi kayıt yenileme işlemleri 13 Ekim 2017 tarihine kadar uzatıldı. Kayıt yenileme ücretleri ise 13 Ekim 2017 tarihinde İnternet, ATM ve Mobil bankacılığından saat 23:30’a kadar yapılabilecek.

KAYIT YENİLEME İŞLEMİ NASIL YAPILIR ?

Güz döneminde kayıt yenilemek isteyen öğrenciler; aof.anadolu.edu.tr adresindeki Kayıt Otomasyonu bağlantısı Kayıt Yenileme linkinden T.C. kimlik numarası ve şifre girerek sisteme giriş yapacaklar.

İkinci aşamada ders seçim işlemi yapılarak alınacak ve çıkarılacak dersler seçilecek. Üçüncü ve son aşamada ise ders seçim işleminin onaylanması istenecek.

Ders seçim işlemi onaylanmadığı takdirde, ders seçim işlemi geçersiz sayılacak. Ders seçimi işleminde değişiklik yapan öğrencilerin, en son onayladığı ders seçim işlemi geçerli olacaktır ve ödeme bilgileri buna göre oluşacaktır. Ödeme yapıldıktan sonra ders ekle/sil işlemi yapılmayacak.

Ders seçim işlemini tamamlayan öğrenciler, bilgi amaçlı olarak 2017-2018 Öğretim Yılı Güz Dönemi Kayıt Yenileme Bilgi Dökümü Sayfasının çıktısını alabilirler. Bu sayfada öğrencilerin ders ekle/sil işlemi sonucunda; Alacağı Dersler, Bıraktığı Dersler, Ödeme Bilgisi, Sınav Merkezi Değişiklik Tarihleri ve Sınav Tarihleri bilgileri yer almaktadır.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Exit mobile version