Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı: Yeni Polis Alımı Yapılacak ! Peki PÖH Alımı da Olacak Mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde Polis Akademisi Mezuniyet Töreni’ne katılmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan burada yaptığı konuşmasında yeni polis alımlarının devam edeceğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Polis Akademisi’ni yeniden yapılandırdıklarını ifade ederek sınavların Polis Akademisi dışında yapılacağını ve alımların tamamen bilgiye ve başarıya dayalı olacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın polis alımı açıklamalarının ardından adaylar PÖH alımın da olup olmayacağına ilişkin araştırmalarına başladılar. 

SİVİL ÖĞRENCİ ALIMI DEVAM EDECEK

“Bugün mezun olanlarla birlikte 17-25 Aralık sonrası göreve başlayan komiser yardımcısı sayısı 7 bin 347’yi buldu. Eskiden yılda 500 mezun verebilen akademimiz üstün bir gayretle sadece bu yıl bin 859 mezun vermiştir. Mevcut eksiği tamamlayana kadar bu sistemle, yani sivilden öğrenci alarak komiser yardımcısı yetiştirme programını sürdüreceğiz”

PÖH ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

2017 yılında PÖH alımının yapılıp yapılmayacağına ilişkin Emniyet Genel Müdürlüğü ve Polis Akademisi Başkanlığı tarafından henüz bir açıklama yapılmadı. PÖH alımı hakkında herhangi bir açıklama yapıldığında veya ilan yayımlandığında adayları sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz.

KAMUPERSONELİ.NET | ÖZEL HABER

Exit mobile version