Emniyet Personeli

Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıkladı: Yeni Polis Alımı Yapılacak ! Peki PÖH Alımı da Olacak Mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde Polis Akademisi Mezuniyet Töreni’ne katılmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan burada yaptığı konuşmasında yeni polis alımlarının devam edeceğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Polis Akademisi’ni yeniden yapılandırdıklarını ifade ederek sınavların Polis Akademisi dışında yapılacağını ve alımların tamamen bilgiye ve başarıya dayalı olacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın polis alımı açıklamalarının ardından adaylar PÖH alımın da olup olmayacağına ilişkin araştırmalarına başladılar. 

SİVİL ÖĞRENCİ ALIMI DEVAM EDECEK

“Bugün mezun olanlarla birlikte 17-25 Aralık sonrası göreve başlayan komiser yardımcısı sayısı 7 bin 347’yi buldu. Eskiden yılda 500 mezun verebilen akademimiz üstün bir gayretle sadece bu yıl bin 859 mezun vermiştir. Mevcut eksiği tamamlayana kadar bu sistemle, yani sivilden öğrenci alarak komiser yardımcısı yetiştirme programını sürdüreceğiz”

PÖH ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

2017 yılında PÖH alımının yapılıp yapılmayacağına ilişkin Emniyet Genel Müdürlüğü ve Polis Akademisi Başkanlığı tarafından henüz bir açıklama yapılmadı. PÖH alımı hakkında herhangi bir açıklama yapıldığında veya ilan yayımlandığında adayları sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz.

KAMUPERSONELİ.NET | ÖZEL HABER

Bir Yorum

  1. Pöh veya polis alımı neZaman olucak kimse net bir bilgi vermiyor lütfen bu konuda halkı daha çok bilgilendirin zira bu haberi bekleyen onlarca insan var biride ben oluyorum

  2. Lise mezunu pöh alımı olsun. istek inanç ve vatan sevgisi olan genç bedenlerin isteği kırılmasın

  3. lise mezunu pöh alımı olsun meraktan çatladık artık

  4. Efendim vatan icin canimizi seve seve veririz eger sesimizi duyuyorsaniz lise uzerinde alim yapmanizi rica ediyorum

  5. buraya yazmakla uğraşmayın Arkadaşlar bimer yazmak daha mantıklı

  6. Ben poh olmak istiyorum ama yasım baya küçük ondan buyuyunce ama poh olucam

  7. Allah rızası için cumhurbaşkanım lise mezunu pöh alımı lise mezunuda olsun vatan sevdalılarını boşta bırakmayın

  8. pöh alımı ne zaman olacak nasıl haberdar edilebiliriz?

  9. Yeni yapılacak olan pöh sınavın da lise alımı olsun

  10. Sayin CUMHURBASKANIM LISE MEZUNU POLIS ALIMI OLSUN.YASDADA BIR ESNETILME OLSUN 30 UZERINE CIKARILIRSA VATAN SEVDALISI BIZ GENCLERDE POLIS OLMAK ISYORUZ.

  11. lütfen saygıdeğer büyüklerim lise mezunu pöh alımı olsun askerlik şartı esnetilirse dahada iyi ve güzel olur saygılarımla

  12. Lise mezunu polis alımı olsun lütfenn askerlik şartı olmasın

  13. lütfen 2017 lise mezunu pöh alımı olsun hem çocukluk hayalim polis olmak hemde evleneceğim bir işim olsun istiyorum sevgilim bile razı pöh olmama .dört gözle pöh alımını bekliyorum….

  14. ben daha üniversiteyi bitirmedim acaba başvuru hakkında bilgisi olan var mı nasıl yapıcam…

  15. Her gün araştiriyom lütfen lise mezunu polis alımı olsun
    Kaç aydır bekliyom