Emniyet Personeli

Polis Akademisi Başkanlığı 2017 PMYO 2. Yedek Yerleştirme Sonuçlarını Açıkladı!

Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı bir duyuru ile PMYO 2. yedek yerleştirme sonuçlarının belli olduğunu açıkladı. 

PMYO 2. YEEK YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda, Polis Meslek Yüksekokulları Giriş Sınavı 2. yedek aday yerleştirme sonuçlarının belli olduğu açıklanırken yapılan yedek yerleştirmelerinde 131 erkek ve 3 kadın aday olmak üzere 134 kişinin yedek planlamasının yapıldığı duyuruldu. 

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuru metni,

Polis Meslek Yüksekokulları Giriş Sınavı 2. yedek aday yerleştirme sonuçları açıklanmıştır. 

2017-2018 eğitim öğretim dönemi için Polis Meslek Yüksekokullarına 15/09/2017 tarihli 1. yedek planlamada 418 erkek, 17 kadın olmak üzere toplam 435 yedek adayın planlaması yapılmıştır.

2. yedek planlamada, asıl ve yedek olarak planlanan adaylardan kayıt yaptırmayan ve istifa eden adayların yerine erkek adayların 419’uncu sırasından başlanılarak 131 erkek, kadın adayların 18’inci sırasından başlanılarak 3 kadın olmak üzere toplam 134 yedek adayın planlaması yapılmıştır.

Bundan sonraki yedek planlamaları için adayların Başkanlığımızın internet sitesini takip etmesi gerekmektedir. 

Adaylara sonuçlar posta yoluyla veya diğer iletişim araçlarıyla bildirilmeyecek olup, internetteki resmi sayfamız üzerinden ilan edilen sonuçlar tebligat niteliğindedir.