Emniyet Personeli

Polis Akademisi Başkanlığı FYO Eğitim Sonu Sınav Tarihleri Açıklandı

Polis Akademisi Başkanlığı, 28 Eylül 2017 tarihinde resmi sitesinde, Fakülte Yüksekokullarından mezun olmuş öğrencilere ilişkin bir duyuru yayımladı.

FYO EĞİTİM SONU SINAV TARİHLERİ AÇIKLANDI

Yayımlanan duyuruya göre; Fakülte yüksekokullarından mezun olmuş, mesleki ve uygulamalı kamp eğitimini tamamlamış öğrencilere yönelik 13 Ekim 2017 tarihinde, Polis Akademisi Başkanlığı Anıttepe Kampüsünde, 10:00‘da eğitim sonu sınavı yapılacak.

SINAVA KATILACAK ÖĞRENCİLERİN YAPACAĞI İŞLEMLER

Sınava katılacak öğrenciler hem öğrenim gördükleri okullara hem de başvuru esnasında Polis Akademisi Başkanlığı FYO Şube Müdürlüğüne birer adet noter onaylı Üniversite diploma veya geçici mezuniyet belgesi örneği ve mezuniyet işlemlerinin başlatılmasını belirtir dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir.

MAZERETİ OLMAKSIZIN SINAVA GİRMEYEN ADAYLAR

03/06/2015 tarihli ve 29375 sayılı Emniyet Genel Müdürlüğü Kadrolarına Polis Memuru Ve Komiser Yardımcısı Rütbelerine Aday Memur Olarak Atanacaklara Uygulanacak Sınav Yönetmeliğinin 9. maddesi (1) inci bendinde belirtilen mazeretler dışında herhangi bir nedenle sınava katılmayanlar, hak iddiasında bulunamayacaklardır.

Polis Akademisi Başkanlığı, Fakülte Yüksekokullarından mezun olan öğrencilerin eğitim sonu sınavlarına ilişkin yeni bir açıklama yaptığında ziyaretçilerimizle anlık olarak paylaşacağız.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA