DGS Tercih Sonuçları ÖSYM Tarafından Ne Zaman Açıklanacak?

Bilindiği gibi adaylar Dikey Geçiş Sınavı için 24 Mayıs 2017 tarihi ile 1 Haziran 2017 tarihi arasında başvurularını yaptı. Söz konusu sınav Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından 23 Temmuz 2017 tarihinde saat 10.00’da uygulandı.

2017 Dikey Geçiş Sınavı sonuçları ÖSYM tarafından 6 Eylül 2017 tarihinde açıklandı. 

Ayrıca Dikey Geçiş Sınavı tercihleri Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yayımlanan duyuru ile 19 Eylül 2017 tarihinde alınmaya başlandı. Adaylar DGS tercihlerini 26 Eylül 2017 saat 23.59’a kadar yapacaklardır. 

DGS TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK ?

Adaylar Dikey Geçiş Sınavı tercih sonuçlarının ÖSYM tarafından ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladılar. Adaylar sitemize gönderdikleri geri bildirimlerde DGS tercih sonuçlarının bir an önce açıklanmasını talep ediyorlar. Kamupersoneli.net olarak adayların akıllarındaki soru işaretinin kaldırılması için DGS tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağına ilişkin yetkililerden bir açıklama yapılmasını talep ediyoruz. 

DGS tercih sonuçları ÖSYM tarafından açıklandığında adayları sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. 

KAMUPERSONELİ.NET | ÖZEL HABER

Exit mobile version