Kpss A Memur Alım İlanları

Beylikdüzü Belediyesi Memur Personel Alımında Son Gün

Beylikdüzü Belediye Başkanlığı, geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla bir ilan yayımlayarak personel alımı (Müfettiş Yardmcısı) yapacağını duyurdu.

PERSONEL ALIMI BAŞVURULARINDA SON GÜN !

11 Eylül 2017 tarihinde başlayan personel alım ilanı başvuruları, bugün (26 Eylül) mesai bitiminde sona eriyor.

BAŞVURU İÇİN GEREKEN BELGELER

Adaylar, başvurularını; Başvuru formu, Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı ya da onaylı sureti,  KPSS sonuç belgesi, Nufüs cüzdanının onaylı sureti, 2 adet vesikalık fotoğraf, El yazısıyla yazılmış ve imzalanmış özgeçmiş, Sağlık problemi olmasığına dair yazılı beyan, Sabıka kaydı olmadığına dair beyan, Erkek adayların askerlikle ilişkisi olmadığına dair yazılı beyan ile Beylikdüzü Belediyesi internet sitesinden online olarak ya da posta yoluyla yapabilecekler.

PERSONEL ALIM İLANINA KİMLER BAŞVURABİLİR?

Beylikdüzü Belediyesi personel alım ilanına; 57 sayılı Devlet Memurları Kanunun 48. maddesindeki genel şartları taşıyan, üniversitelerin Hukuk, İktisat, Siyasal Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler fakültelerinden mezun olan, 35 yaşından büyük olmayan, görevini yerine getirmesine engel sağlık sorunu bulunmayan, KPSS A grubundan en 75 almış olan, erkek adaylar için askerliğini yapmış veya ertelemiş olmak ya da askerlikle ilişiği bulunmayan Müfettişlik yapabilecek niteliklere sahip olan adaylar başvuru yapabilecek.