21. Dönem POMEM KPSS Şartı İçin İmza Kampanyası Başlatıldı !

Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde Polis Akademisi Başkanlığının resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuru 21. dönem POMEM 13 bin polis alımı için genel şartlar ve başvuru tarihleri belirtildi.

21. Dönem POMEM 13 Bin Polis Alımı Genel Şartları İçin TIKLAYIN.

Polis Akademisi Başkanlığının resmi web adresi üzerinden yayımlanan duyuruda 13 bin polis alımı başvurularının 25 Eylül 2017 tarihinde başlayacağı ve 6 Ekim 2017 tarihinde sona ereceği ifade edildi. 

İMZA KAMPANYASI BAŞLATILDI

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda Lisans mezunu adaylardan KPSS 60 puan istenirken Ön Lisans mezunu adaylardan KPSS 70 puan istendiği dikkat çekiyor. Bu kapsamda adaylar KPSS şartının esnetilmesine ilişkin bir imza kampanyası başlattılar.

Adaylar imza kampanyasında Ön Lisans KPSS 60 puan, Lisans KPSS 55 puan ve yaş esnetilmesine ilişkin taleplerde bulundular ve şu açıklamalarda bulundular;

AÇIKLAMALAR

Bizler Ön Lisans mezunları olarak Polis Okulu Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) ve Polis Özel Harekat (PÖH)’ ta bulunmak için imza kampanyası başlattık  Polis Okulu Meslek Eğitim Merkezi Giriş Yönetmenliğinin 5. Ve 9. Maddesinde yer alan lisans mezunu veya bu denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtdışındaki Yükseköğretim kurumlarından mezun olmak ibaresinin yanında;

# KPSS puanının lisans 55 ÖNLİSANS 60 olmasını 

# Bayanlara Maksimum kontenjan yer verilmesi

Gereğinin yapılmasını arz ederiz

Lisanslı kardeşlerimiz gün birlik olma günü gelin bu ısı hep birlikte başaralım hepimiz bu vatanın evlatlarıyız üvey evlat muamelesi görmeyelim. Bizler bu vatanın evlatlarıysak KPSS şartı önemsenmemeli hepimizin emeği var göz ardı edilmemeli vatanımıza yakışır bir şekilde bu kutlu davada birlikte yürüyelim.

Exit mobile version