13 Bin Polis Alımı Başvuru Şartlarından Memnun musunuz?

Polis Akademisi Başkanlığı yayımladığı bir duyuru ile 13 Polis alımı yapacağını açıklamıştı. Polis Akademisi Başkanlığı’nın resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan bir duyuru ile 21. Dönem POMEM alımına ilişkin başvuru şartları belli oldu.

21. POMEM BAŞVURU ŞARTLARI BELLİ 

Polis Akademisinin internet sayfası üzerinden yayımlanan duyuruda, 21. Dönem polis alımına başvuruda bulunmak isteyen lisans mezunu adaylardan KPSS 60 puan isterken, önlisans düzeyinden başvuruda bulunacak adaylardan 70 KPSS puanı şartı aranıyor. 

Ayrıca yayımlanan duyuruda, kadın ve erkek adaylarda, kadınlar için 162 cm, erkekler için 167 cm’den kısa boylu olmamak, beden kitle endeksi, 18 (dahil) ile 27 (dahil) arasında olmak, şartları bulunuyor. Erkek adaylar için ayrıca 1111 Sayılı Askerlik Kanununa göre askerlikle ilişiği bulunmamak koşulu var. 

Polis Akademisi tarafından yayımlanan başvuru şartlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ

BAŞVURU ŞARTLARINI SİZ ZİYARETÇİLERİMİZLE BİRLİKTE DEĞERLENDİRİYORYZ

Kamupersoneli.net olarak Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan başvuru şartlarını sitemizde değerlendiriyoruz. Siz ziyaretçilerimizde konuyla ilgili oalrak düşüncelerinizi yorumlara veya forum sayfamıza yazarak sesinizi duyurabilirsiniz.

Exit mobile version