Polis Akademisi Başkanlığı 3. Dönem Amirlik 3. Yedek Yerleştirme Sonuçlarını Açıkladı!

3. Dönem Amirlik 3. yedek yerleştirme sonuçları, Polis Akademisi Başkanlığı’nın resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan bir duyuru ile açıklandı. 

3. DÖNEM AMİRLİK 3. YEDEK YERLEŞTİRME SONUÇLARI AÇIKLANDI

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda, 3. Dönem İlk Derece Amirlik Eğitimini 3. Yedek çağrısında kazanan on bir (11) (12. Yedek adaydan 22.yedek adaya kadar 22. Yedek dahil) adayın, yerleştirmelerinin yapıldığı vurgulanarak, adayların yapmaları gereken işlemlere ilişkin bilgiler verildi. 

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuru metni, 

3. Dönem İlk Derece Amirlik Eğitimini 3. Yedek çağrısında kazanan on bir (11) (12. Yedek adaydan 22.yedek adaya kadar 22. Yedek dahil) adayın Polis Akademisi Başkanlığı Polis Amirleri eğitimi merkezi Giriş ve Eğitim Öğretim Yönetmeliği 22’nci maddesinin 2’nci fıkrasına istinaden çağrı tarihinden itibaren en geç üç (3) gün içinde müdürlüğe bizzat müracaat etmek zorundadır. 

Adayların ivedi olarak geçici kayıtlarının yapılması için Polis Akademisi Başkanlığı Çamlıca Yerleşkesine bizzat başvuruda bulunmaları ve yanlarında tören kıyafeti, genel hizmet resmi kıyafeti, ve bunların aksesuarları, bot, eşofman ve spor ayakkabısı bulundurmaları, herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesi adına konuyu hassasiyetle takip etmeleri gerekmektedir.

Exit mobile version