Engelli Personel Alım İlanları

Jandarma Genel Komutanlığı Engelli Memur Alımı Yapıyor

Jandarma Genel Komutanlığının personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilanda Jandarma Genel Komutanlığı engelli personel alımı yapacağını duyurdu. Başvuru yapacak olan adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden tamamlayacaklardır.

Alınacak personel işgücü taleplerine şartları uyan ve müracaatları kabul edilenlerin tamamı yazılı veya sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından iadeli taahhütlü olarak adaylara bildirilecektir. Ayrıca merkezi sınava alınacak olan adaylar için 20 Eylül 2017 tarihinde başvurularını iş kurumu üzerinden yapılacaktır. Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adayların 11 – 20 Eylül 2017 tarihleri arasında başvuru yapmaları gerekmektedir.

TEMZİLİK GÖREVLİSİ ALINACAK

Söz konusu ilanda 2 adet temizlik görevlisi alımı yapılacağı belirtildi. Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adayların; İŞKUR ilan 00003994812 ve 00003994926 numara ile başvurmaları gerekmektedir. Adayların Lise mezunu olmaları, 2016 EKPSS (Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı) sonuçları geçerli olup; EKPSS sınavına giren adayların başvuruları kabul edilecektir.

İSTENİLEN BELGELER

Başvuru yapacak olan adaylardan Öğrenim belgesi, Nüfus cüzdanı fotokopisi, TC Kimlik numarasının yazılı olduğu adli sicil kaydı, Askerlik durum belgesi (terhis, tecil veya muaf olduğunu belirtir), Engelli raporu, (engelli raporu vermeye yetkili hastanelerden alınacaktır.) ve İş Talep formu ile başvuru belgeleri istenecektir.

Talep sayısının üç katı olacak şekilde düzenlenecek nihai listede yer alan kişilerin isim ve adresleri, işçi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. İşyerine ismi bildirilen kişilere yazılı veya sözlü sınavın yeri ve zamanı talebi veren kamu kurum ve kuruluşu tarafından adaylara yazılı olarak bildirilecektir.

KAMUPERSONELİ.NET | ANKARA

Bir Yorum

  1. Biz engelliler içicin lise mezunu değil de ortaöğretim mezunlarina iş verdenizde bizde ac karnimizi doyurdak olmazmi iki yildir engelli başvufusu yapihorum bana iş çikmiyor bileri de işe alirdaniz bize iş verenlere ömür boyu minnet duyariz nolur bilerede iş verin!…

  2. %56eng raporum bulunmaktadır ve askerlik yapamadım içinizde bulunmak çok isterim sakarya'da yaşıyorum elimden gelenin iyisini yapmaya çalışacağıma inanıyorum teşekkürler