En Az Lise Mezunu PÖH Alımı Bekleniyor ! İlan Ne Zaman Yayımlanacak?

Bilindiği gibi Polis Akademisi Başkanlığının resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı ve 13 bin polis alımının yapılacağı ifade edildi. 

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruya istinaden 13 bin polis alımının sadece 2 bini Ön Lisans mezunu geri kalanı Lisans mezunu olarak yapılacak. Ayrıca bu alımlar kadın ve erkek olarak yapılacaktır. 

12 BİN POLİS ALIMI İFADE EDİLMİŞTİ

13 bin polis alımı haberlerinin ardından Polis Özel Harekat alımı bekleyen binlerce aday çeşitli sosyal paylaşım platformu üzerinden ve sitemize geri bildirim göndererek en az lise mezunu PÖH alımının yapılmasını talep ediyorlar. Bilindiği gibi Yozgat POMEM Müdürü Şaban Kütükoğlu 21. dönem POMEM için 12 bin polis alımı yapılacağını ifade etmişti. 

PÖH ALIMI BEKLENİYOR

Şaban Kütükoğlu’nun açıklamalarının ardından Polis Akademisi Başkanlığının resmi web adresi üzerinden  bir duyuru yayımlandı ve polis alımı yapılacağı ifade edildi. Bu duyurunun hemen ardından PÖH alımını bekleyen adaylar çeşitli sosyal paylaşım platformu ve sitemize gönderdikleri geri bildirimlerde PÖH alım ilanının biran önce yayımlanmasını talep ediyorlar. Adaylar gönderdikleri geri bildirimlerde ilanın ne zaman yayımlanacağını sorguluyorlar ancak konu hakkında yetkililerden bir açıklama yapılmadı. Kamupersoneli.net olarak PÖH alımı hakkında adayların akıllarındaki soru işaretinin giderilmesi için bir açıklama yapılmasını talep ediyoruz.

KAMUPERSONELİ.NET – ÖZEL HABER

Exit mobile version