21. Dönem POMEM En Az Önlisans Mezunu Kadın Erkek 13 Bin Polis Alımı Yapılacak

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından geçtiğimiz hafta yapılan duyuruda kadın erkek olmak üzere en az önlisans mezunu 13 bin polis alımı yapılacağı ifade edilmişti. Peki başvuru şartları neler? İşte tüm detaylar…

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruya göre, 1800 Ön Lisans mezunu erkek polis, 200 Ön Lisans mezunu kadın, 10 bin Lisans mezunu erkek ve 1000 Lisans mezunu kadın polis alımı yapılacak.

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyurunun ardından adaylar polis alımına ilişkin genel şartların ne zaman açıklanacağını ve başvuruların ne zaman başlayacağını araştırmaya başladılar. Konu ile ilgili olarak Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyurunun detaylarını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

POLİS AKADEMİSİNDEN YAYIMLANAN DUYURU

”Polis Akademisine bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 21. Dönem için lisans mezunlarından 10.000 erkek, 1.000 kadın, ön lisans mezunlarından 1.800 erkek ve 200 kadın olmak üzere toplam 13.000 öğrenci adayı alınacaktır. Polis Akademisi internet sitesinden yapılacak olan online başvuru tarihleri ve adaylardan istenilecek belgeler ve aranılan şartlar başvuru tarihinden önce aynı sitede daha sonra açıklanacaktır.”

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyurunun hemen ardından adaylar başvuruların ne zaman yapılacağını ve başvuru şartlarının neler olduğunu araştırmaya başladılar. Ancak Polis Akademisi Başkanlığı tarafından henüz başvuru kılavuzu yayımlanmadı. Söz konusu başvuru kılavuzunun 15 Eylül 2017 tarihine kadar yayımlanması bekleniyor. Başvurular başladığında veya kılavuz yayımlandığında adayları sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz.

KAMUPERSONELİ.NET – ÖZEL HABER

Exit mobile version