Adaylar En Az Lise Mezunu Polis Özel Harekat (PÖH) Alımı Bekliyor

Bilindiği gibi Polis Akademisi Başkanlığının resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı ve 13 bin polis alımının yapılacağı ifade edildi. 

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruya istinaden 13 bin polis alımının sadece 2 bini Ön Lisans mezunu geri kalanı Lisans mezunu olarak yapılacak. Ayrıca bu alımlar kadın ve erkek olarak yapılacaktır. 

PÖH ALIMI YAPILSIN TALEBİ

13 bin polis alımı haberlerinin ardından Polis Özel Harekat alımı bekleyen binlerce aday çeşitli sosyal paylaşım platformu üzerinden ve sitemize geri bildirim göndererek en az lise mezunu PÖH alımının yapılmasını talep ediyorlar. Bilindiği gibi Yozgat POMEM Müdürü Şaban Kütükoğlu 21. dönem POMEM için 12 bin polis alımı yapılacağını ifade etmişti. 

Ancak 21. dönem POMEM için 13 bin polis alımı yapılacağı Polis Akademisi Başkanlığı tarafından ifade edildi. Ayrıca Polis Akademisinden yapılan duyuruda lise mezunlarına başvuru şartı verilmediği belirtildi. Bu kapsamda lise mezunu adaylar seslerini duyurarak PÖH alımının yapılmasını talep ediyorlar. Konuya ilişkin kamupersoneli.net olarak yetkililerden bir açıklama yapılmasını talep ediyoruz. PÖH alımı hakkında bir gelişme olduğunda adayları sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. 

KAMUPERSONELİ.NET | ÖZEL HABER

Exit mobile version