Kpss

Bakan Demircan'dan KPSS 2017/5 İle Yerleşenlere İlişkin Önemli Açıklama !

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan bugün TRT Haber’in konuğu oldu. TRT Haber’de kendisine sorulan sorulara ilişkin cevaplar verdi.

Sağlık Bakanı Demircan KPSS 2017/5 ile adayların yerleştirmelerinin ne zaman ne şekilde olacağı konusunda açıklamalar yaptı.

Güvenlik Soruşturmalarının Bitmesini Bekliyoruz

Sağlık Bakanı Ahmet Demircan KPSS 2017/5 yerleştirmelerine ilişkin yaptığı açıklamada, güvenlik soruşturmalarının bitmesini bekliyoruz dedi. Bakan Demircan’ın açıklamalarında durumu söyle ifade etti:

”Bulunduğumuz dönem OHAL dönemi. Adayların beklentişlerinin olduğunu biliyoruz ancak böyle bir dönemde çok dikkatli olmak gereklidir. Adayların güvenlik soruşturmalarının bitmesini beklemeleri gerekiyor.”

Adaylar Endişelenmesinler

Adaylar endişelenmesinler, çalışmalarımız devam ediyor ve en kısa zamanda neticeye ulaşılacak. Kendisinin de tıp bölümünden mezun olduktan sonra 8 ay beklediğini dile getiren Demircan’ın adaylardan biraz daha sabırlı olmalarını istedi.

Demircan Personel Alımı Konusunda Ne Dedi ?

Bakan Demircan’a personel alımıyla ilgili yöneltilen bir soru üzerine ‘İhtiyaç olursa alım yapılacak’ dedi.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. İhtiyaç olursa alım yapılacak.ya çok Şakacısınız sayın bakan yada dalga geciyosunuz bekleyen şu kadar insanla.

  2. 2017/5 alim yapıldığı zamn arsiv arastirmasi 1 ay için de bitirilip işe baslanacak dendi.neden bu sözler veriliyor peki. Mademki 1 ayda bitiremiyeceksinz neden millete söz veriyorsunuz. Artk biktk beklemekten.
    Bizde mi 8 ay bekliyelim yani.bu nedr.sayin recep akdagi istiyoruz tekrar.