Aöf

2017 – 2018 Öğretim Yılı AÖF Kayıt Ücretleri Belli Oldu !

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesinin resmi web adresinde 2017 – 2018 öğretim yılı bölümlere göre kayıt ücretlerinin tam listesi yayımlandı. Yayımlanan listede AÖF bölümlerine göre kayıt ücretlerini kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

Kayıt ücretlerinin yanı sıra listede adaylara bir kaç önemli bilgi verildi. Kayıt ücretlerine ilişkin olarak ücretlerde “Klavye sınavı nedeni ile Dönem Öğretim Gideri farklı belirlenmiştir. Staj nedeni ile Dönem Öğretim Gideri farklı belirlenmiştir. Bu programlarda Dönem Öğretim Gideri ₺550.00’dir. Kayıt yaptıracak öğrencilerden Dönem Öğretim Gideri olarak ₺240.00 tahsil edilecektir. Yabancı dil yeterliliğini sağlayanlara ise ₺310.00 fark oluşturulacaktır.” bilgileri verilmiştir.

Açıköğretim Fakültesi Önlisans Programları için en düşük 240 TL en yüksek 305 TL kayıt ücreti belirlenmiştir. Açıköğretim Fakültesi Lisans Programları için 275 TL kayıt ücreti belirlenmiştir. İktisat Fakültesi Lisans Programları için en düşük 240 TL  en yüksek 275 TL kayıt ücreti belirlenmiştir. İşletme Fakültesi Lisans Programları için en düşük 240 TL en yüksek 275 TL kayıt ücreti belirlenmiştir.

Açıköğretim Fakültesi Önlisans Programları Kayıt Ücretleri

Açıköğretim Fakültesi Lisans Programları, İktisat Fakültesi Lisans Programları ve İşletme Fakültesi Lisans Programları Kayıt Ücretleri

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Yapılan bu zam yüzünden bir çok kişi kayıt yaptirmayacak. Yüzde 35 zam çok yüksek

  2. Allah aldiginiz bu harclari size yemeyi nasip etmesi tek bi ders icin 275 tl alinir mi. Allah size sorsun insaAllah. Somurgecilerrrr

  3. artik nerden para kesecekleri̇ni̇ şaşirdi devlet. kayit yeni̇leyemeyecegi̇z bu sene.

  4. bide kızlar okusun diyosnuz parası olmayan nasıl okucak bide zam yapiysnuz el insaf ya insanlara aciyn ya o para hangi şartlarla kazaniliyo biliyomusunuz

  5. Bu ne böyle para ödüyoruz ders yok ders içinde ayrı para ödüyoruz benim 305 tuttu haram zıkkım olsun bukadar olmazz..

  6. Bu kadar ücret olur mu ya zaten açıktan kendi imkanlarımızla okuyoruz durumu olmayıp açıktan okumak isteyenleri kimse düşünmüyor yazık günah ya YÖK bu işe bir el atmalı

  7. Emekçilerin emeklerini ellerinden almak için elinizden geleni yapıyorsunuz. İnsanları okumaya teşvik edeceğinize kaçırıyorsunuz. Bu kadar olmaz ya insanların hayallerini yıkmayın yapıcı olun.yazık günah haram aldığınız bu paralar .sanki aof ders veriyor sanki forma dağıtıyor sanki yemek veriyor.nedir bu zammı açıklaması dolar mi yükseldi euro mu yine yaptığınız mazeretler.

  8. Geçen sene 225,00 TL olan harç ücreti, bu sene 275,00 TL olmuş.
    %22 oranında zam yapılmış. Ne oldu ? Kağıda v.s. yüksek oranda zammı geldi.
    Bari enflasyon oranında yapsaydınız. Oldu bitti ile bu kadar kolay yani bu zamları yapmak…PES DOĞRUSU !!

  9. haram zıkkım olsun Allah yemeyi yedirmeyi nasip etmesin.

  10. el insaf. ÇOOOK YÜKSEK OLMUŞ inşAllah önerene kefen parası olur

  11. 275tl dersler hariç fiyat derslerle birlikte 328 tl üstelik 6 ay sonra birdaha yenilenecek sanki diğer üniversitelerle aynı değerde tutuyorlar iş ararken Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın diyecek söz bulamıyorum…….

  12. Bir dersi olanda aynı 5 dersi olanda 275 tl bune ya !! ayıptır. Kalalım diye 4 yanlış 1 doğru da gidiyor. insanları keriz yerine alıyorlar, bıraktım artık kayıt yenilemiyorum onlar okusun.