Emniyet Personeli

Adaylar Tek Ses Oldu: Kadın PÖH Alımı da Yapılsın !

Yozgat POMEM Müdürü Şaban Kütükoğlu’nun açıklamaları ve 20. dönem POMEM alımında başvuruların yetersiz kalması gündeme yeni polis alımını getirdi. Uzun süredir gündemde olan polis alımı adaylar tarafından çeşitli şekillerde yorumlanmakta ve çeşitli talepler yetkililere sunulmakta. 

12 BİN POLİ ALIMI YAPILACAK?

Yozgat POMEM Müdürü Şaban Kütükoğlu açıklamasında 21. dönem POMEM için 12 bin polis alımının yapılacağını ifade etti. Şaban Kütükoğlu açıklamasında “Türkiye genelindeki POMEM’lere ilişkin planlama yapıldı. Bu çerçevede Yozgat POMEM’e 620 erkek 400 bayan olmak üzere toplam bin 20 öğrenci eğitime alındı. Önümüzdeki Çarşamba gününe kadar sürecek intibak eğitimleri başladı. Bu gençlerimiz 9 ay sonunda A’dan Z’ye polislik mesleğini öğrenmiş olarak buradan ayrılacaklar. Bütün gençlerimize başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi. Yozgat POMEM Müdürü Şaban Kütükoğlu’nun açıklamaları ve 12 bin polis alımı hakkında detaylar için TIKLAYIN.

KADIN PÖH ALIMI TALEP EDİLİYOR

Bu açıklamaların ardından adaylar çeşitli sosyal paylaşım platformlarından yararlanarak seslerini duyurmaya çalışıyorlar. Ayrıca adayla sitemize gönderdikleri geri bildirim ve yorumlarda kadın PÖH alımının yapılmasını talep ediyorlar. Şuan için PÖH alımının yapılıp yapılmayacağı kesinleşmedi. Kamupersoneli.net olarak yetkililerden PÖH alımının yapılıp yapılmayacağına ilişkin bir açıklama yapılmasını talep ediyoruz. 

ADAYLARIN KADIN PÖH ALIMI HAKKINDA YORUMLARI

– Bayan alımları daha çok olmalı KPSS baraj puanı 50 ye düşürülmeli lütfen sesimizi duyurun.

– Artık Ön lisans alımları olsun özellikle bayan alımları çoğunluk olmalı. 24-11 bin arası zaten uzman erbaş alımları oluyor kadınların önü açılmalı bence.

– Bayan alımları daha fazla olmalı.

– Bayanlarda boy 1.60 olmalı Türki ortalama bayan boyları 1.60 zaten ya engelleri kaldın.

– Bayanlara şans tanıyın ve lise mezunu alım yapın lütfen.

Kamupersoneli.net – ÖZEL HABER

Bir Yorum

  1. inşaALLAH bayan alımı da çok olur inşaALLAH önlisans şartı da gelir

  2. Bayanlar kesinlikle yer almalı . Eski zamanda savaşta Amazon adlı bayan lar nasıl varsa yine olsun . Bu iş yürek işi . Vatan bayrak aşkı bizim içimize işlemiş marifet yürekten istemek !!

  3. Bayan da alinsin lütfen yakın zamanda gercekten sabırsızlikla bekliyorum

  4. Boy yaş ve KPSS hayallerimize hep engel oldu biri tutsa diğeri hiç bir zaman tutmadı 164 le polis olunuyorsa 158 le de gayet iyi olunabilir Türkiye ortalaması 160 değil 150 yi gecmez

  5. Bu ülkede sadece erkekler mi yaşıyor. Vatanımızın nene hatunlara ihtiyacı var bayan alımı olsun artık ve onlisanslara da öncelik tanınsın lütfen.

  6. Ben jandarna özel harekat joh bayanlar polisligi yapa bilirmi yapar askerden polis rahat yaptiklari birşey yok o yuzden bayanlarda yapa bilir lakin cevik saha elamanı olamassıniz kızlar dogrusu bu sizin bunun için önçe asker olmanız lazim askeri disiplin gormeniz lazimki arazide ğorev yapa bilesiniz

  7. Kesinlikle bayanlarda boy sarti dusurulsun turkiyenin bayan boy ortalamasi belli zaten 1.61 umarim bu yorumlarimiz dikkate alinir.