Polis Akademisi Başkanlığı'ndan Eğitim Sonu Sınavı Duyurusu

Polis Akademisi Başkanlığı, resmi internet sayfasından  üniversitelerinden mezun olmuş, mesleki eğitimini ve uygulamalı kamp eğitimini bitiren öğrencilere yönelik bir duyuru yayımladı.

POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI’NDAN FYO ÖĞRENCİLERİNE DUYURU

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda, eğitim sonu sınavının 18 Ağustos 2017 tarihinde Polis Akademisi Başkanlığı Anıttepe Kampüsünde saat 14.00’da yapılacağı belirtilerek sınava katılacak öğrencilerin mezuniyet belgeleri ve dilekçeleriyle başvurmaları gerektiği vurgulandı. 

Polis Akademisi Başkanlığı’ndan yayımlanan duyuru metni şu şekilde,

”Üniversitelerinden mezun olmuş, mesleki eğitimini ve uygulamalı kamp eğitimini bitiren öğrencilere yönelik 18 Ağustos 2017 tarihlerinde Polis Akademisi Başkanlığı Anıttepe Kampüsünde saat 14.00’da eğitim sonu sınavı yapılacaktır. Sınava katılacak öğrenciler hem öğrenim gördükleri okullara hem de başvuru esnasında Polis Akademisi Başkanlığı FYO Şube Müdürlüğüne birer adet noter onaylı Üniversite diploma veya geçici mezuniyet belgesi örneği ve mezuniyet işlemlerinin başlatılmasını belirtir dilekçe ile başvurmaları gerekmektedir. 03/06/2015 tarihli ve 29375 sayılı Emniyet Genel Müdürlüğü Kadrolarına Polis Memuru Ve Komiser Yardımcısı Rütbelerine Aday Memur Olarak Atanacaklara Uygulanacak Sınav Yönetmeliğinin 9. maddesi (1) inci bendinde belirtilen mazeretler dışında herhangi bir nedenle sınava katılmayanlar, hak iddiasında bulunamayacaklardır. Önemle duyurulur.”

Kamupersoneli.net – ANKARA

Exit mobile version