AÖF 4 Yanlış 1 Doğru Sistemi Hakkında Adayların Görüş ve Taleplerini Alıyoruz

Bilindiği gibi Açık Öğretim Fakültesi sınav sisteminde köklü değişiklikler yapılmıştı. Sınav sisteminde yapılan değişiklikler ile AÖF öğrencilerinin girdikleri sınavlarda 4 yanlışın 1 doğruyu götürmesine ilişkin uygulama büyük teki topladı. Konu ile ilgili olarak AÖF öğrencileri söz konusu sistemin kaldırılmasını talep ediyorlar.

Birçok AÖF adayından aldığımız yorum ve geri bildirimlerde 4 yanlış 1 doğru uygulamasının kaldırılması talep ediliyor. AÖF öğrencileri çeşitli sosyal medya platformları üzerinden tepkilerini dile getirerek seslerinin duyulmasını bekliyorlar. 

AÇIKLAMA YAPILMASINI TALEP EDİYORUZ

AÖF öğrencileri yeni dönemde 4 yanlış 1 doğru sisteminin olup olmayacağını araştırmaya başladılar. Ancak konu ile ilgili olarak henüz net bir gelişme bulunmuyor. Açık Öğretim Fakültesi sınav sisteminin değişip değişmeyeceği hakkında açıklama yapılmamasına ilişkin yetkililerden açıklama yapılmasını talep ediyoruz.

ADAYLARIN GÖRÜŞ VE TALEPLERİNİ ALIYORUZ

Güncel durumda Açık Öğretim Fakültesi sınavlarında adaylar yine 4 yanlış 1 doğru sistemi üzerinden sınavlara katılacaklar. AÖF sınav sistemi hakkında adayların mağduriyetlerini gündeme getirmeye devam ediyoruz ve bugünkü yazımızda adayların söz konusu sınav sistemi hakkında görüşlerini ve taleplerini alıyoruz.

Açık Öğretim Fakültesi sınav sistemi hakkında ne düşünüyorsunuz. AÖF 4 yanlış 1 doğru sistemi kaldırılmalı mıdır? AÖF 4 yanlış 1 doğru sisteminden dolayı yaşadığınız mağduriyetler nelerdir? Sizler sayfanın alt kısmından yorum yaparak konu ile ilgili görüş ve önerilerinizi diğer adaylarla beraber tartışabilirsiniz. 

Kamupersoneli.net – ÖZEL HABER

Exit mobile version