PAEM 2 Bin 200 Polis Alım İlanı Bekleniyor !

Polis Akademisi Başkanlığının resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlanmıştı. Yayımlanan duyuruda Polis Amirleri Eğitimi Merkezine (PAEM) 2017-2018 eğitim-öğretim yılında emniyet mensubu olmayanlar arasından komiser yardımcısı adayı öğrenci alımı yapılacağı ifade edildi.

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruda 2 bin erkek, 200 kadın öğrenci alımı yapılacağı ifade edildi. Ancak söz konusu alıma ilişkin henüz bir ilan yayımlanmadı. Duyuruda ön başvuruların ne zaman yapılacağı ve kimlerin başvuru yapabileceği de ifade edildi. 

Polis Akademisinin resmi web adresi üzerinden yayımlanan duyuruda öğrenci alımına sadece Lisans mezunlarının başvuru yapabileceği başvuruların 17 Temmuz 2017 ile 2 Ağustos 2017 tarihleri aralığında yapılacağı ifade edildi. Ayrıca adaylar başvurularını www.pa.edu.tr adresi üzerinden yapacaklardır.

ADAYLAR İLANI BEKLİYOR…

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından öğrenci alımı yapılacağı, başvuruların ne zaman ve nereden yapılacağı belirtildi. Ancak genel şartlar ile usul ve esaslar belirtilmedi. Adaylar söz konusu polis alımına ilişkin ilanın yayımlanması ve başvurular hakkında tüm detayların paylaşılmasını talep ediyorlar. 

Exit mobile version