ATA AÖF Bahar Dönemi Bütünleme Sınavı Soruları, Cevapları ve Yorumları (Kolay mıydı, Zor muydu?)

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF), bütünleme sınavı 09:30’da başladı. Sınava giren adaylara 30 dakika süre verildi ve sınav 10:00’da sona erdi.

Bütünleme sınavları dönem sonu not ortalamasını %70 oranında etkilemektedir. 

ATA AÖF bütünleme sınavına giren adaylarla sınav sorularını tartışıyoruz. Sizce sınav kolay mıydı, zor muydu? En çok hangi derslerde zorlandınız? Hatalı veya eksik olduğunu düşündüğünüz soru var mı?

Bütünleme sınavları, gün içine yayılan derslerden belirli saatlerde yapılacak. Adayların sınava girebilmeleri için Sınav Giriş Belgesi ile Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi (fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi) bulundurmaları gerekmektedir.

Siz de ATA AÖF bütünleme sınavına dair yorumlarınızı, haberimizin altında yer alan yorumlar kısmından bizimle ve sınava giren diğer adaylarla paylaşabilirsiniz…

Soru Kitapçıkları Ne Zaman Erişime Açılacak?

ATA AÖF bütünleme sınavı soru kitapçıkları yayımlandığında https://lms3.ataaof.edu.tr/ adresine giriş yaparak sol üstte yer alan ‘Sınav Soruları’ sekmesinden erişim sağlanabilecek.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Exit mobile version