Kpss

KPSS 2017/7 GTHB 2058 Personel Alımı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Bilindiği gibi Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in açıklamalarının ardından Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının 2058 sözleşmeli personel alımı yapacağı belli olmuştu.

Daha sonra Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından KPSS 2017/7 tercih kılavuzu yayımlandı. Yayımlanan kılavuz ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 2058 sözleşmeli personel alımı başvuruları 22 Haziran 2017 tarihinde başladı. Söz konusu başvurular ÖSYM’nin aday işlemleri sisteminden tercih alınması suretiyle 4 Temmuz 2017 tarihine kadar devam etti.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 2058 personel alımına başvuru yapan adaylar 874 Ziraat mühendisi, 328 Gıda Mühendisi, 96 Su Ürünleri Mühendisi, 10 Balıkçılık Mühendisi, 33 Harita Mühendisi ve 717 Veteriner Hekim kadroları için başvurularını gerçekleştirdiler. 

KPSS 2017/7 ile GTHB 2058 personel alımı tercih ücretleri ise 5 Temmuz 2017 tarihine kadar ÖSYM tarafından belirtilen bankalara yatırıldı. Tercihlerini yapan ancak tercih ücreti yatırmayan adayların tercih başvuruları geçersiz kabul edildi. 

KPSS 2017/7 GTHB 2058 PERSONEL ALIMI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 

GTHB 2058 personel alımı için başvuru yapan binlerce aday sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyor. KPSS 2017/7 GTHB 2058 personel alımı tercihleri 4 Temmuz 2017 tarihinde sona erdi. Sonuçların ise ÖSYM tarafından 12 Temmuz 2017 tarihine kadar açıklanması bekleniyor. 

Bir Yorum

  1. hayirlisi olsun veri̇ken tari̇h çok erken i̇nşAllah doğrudur. olaki̇ yerleşti̇k görev başlama tari̇hleri̇ ne olur haberci̇ler onuda araştirsa fena olmaz

  2. değerli arkadaşlar en geç cuma günü açıklanır bizim dönemde de öyle olmuştu çünkü

  3. verilen tarihin doğru olma olasılığı olabilir çünkü pazartesi günü tarım kredinin alımları var. ondan dolayı denildiği gibi en geç cumaya kadar açıklansa çok iyi olur. sıralamalar tercihler ne alemde peki?

  4. atama 874 iken sıralama 500 ve tercihlerimde genel olarak doğu yazdım çok alım yapan illeri ilçeleri yazdım sizce atanma ihtimalim nedir?

  5. klavuzda yazan 8 adet nitelik koduna ait bölümleri ösym ais sisteminden işaretleyerek en altaki hesapla butonuna basınız. altta çıkan sıralama sizin türkiye geneli ziraat mühendisleri arasındaki branş sıralamanızı gösterecektir.

  6. Yanlış yapıyorsunuz hani 12'sine kadar açıklanacaktı?
    Biz de duyum aldınız zannedip inandık heyecanla bekliyoruz.
    Ama oturup mantıklı düşündüğünde daha 2017/6 açıklanmamışken bizim ki muhtemelen haftaya kalır gibi görünüyor.
    Bian önce açıklasınlar gerçekten psikolojimiz bozuldu stresten.
    Ya da bi tarih vermek bu kadar mı zor?
    Şu tarihte açıklayacağız diyemiyorlar ve bizi böyle süründürüyorlar,
    Bu kadar plansız programsız olunmaz ama alacağın olsun ösym.

  7. 2017 içindeki bütün atamalar 7 8 gün içinde açıklanırken neden bu alımları açıklamaları bu kadar uzun sürdü anlamsız. zaten kırk yılda bir alım oluyor onuda böyle süründürerek açıklamaları çok anlamsız geliyor. bir tarih vermek neden bu kadar zor sayın ösym!!!

  8. arkadaşlar bugünde açıklanmadı açıklanmayacağına göre haftaya kalacak. neden bu bekletme sebebi nedir. en azından bunu açıklmalarını istesem suç olur mu?

  9. yaa nezaman acıklancak beklemekten psikolojimiz bozuldu

  10. Artık açıklayın lütfen yeter açıklansın artık psikolojimiz evde oturmaktan bozuldu syn ösym 15gün oldu lütfen lütfen açıklayın