Emniyet Personeli

20. Dönem POMEM 10 Bin Polis Alımı Sonuçları Bekleniyor

Emniyet Genel Müdürlüğü, Polis Akademisi Başkanlığı 20.Dönem POMEM kapsamında polis (erkek ve kadın) alımı için bir ilan yayımlamıştı. İlan kapsamında 9000 erkek polis ve 1000 kadın polis alımının gerçekleştirileceği duyurulmuştu.

20. dönem POMEM 10 bin polis alımında adaylardan çeşitli şartları karşılamaları istendi. Ayrıca söz konusu polis alımına 18 ile 27 yaşları dahil bu yaş aralığında olan adaylar başvuru yaptı. Konu ile ilgili olarak sadece Lisans mezunları başvurularını gerçekleştirdiler. 

Söz konusu ilana başvurular 3 Nisan 2017 tarihinde alınmaya başlandı ve 28 Nisan 2017 tarihine kadar devam etti. Adaylar başvurularını https://sinav.pa.edu.tr web adresi üzerinden gerçekleştirdiler. Ayrıca adaylar başvuruları için 75 TL başvuru ücreti yatırdılar. 

SONUÇLARIN AÇIKLANMASI BEKLENİYOR

Başvuruların tamamlanmasının arında 17 Mayıs 2017 tarihinde 20.Dönem Aday Başvuru, Seçme ve Değerlendirme Sınavı Giriş Belgeleri yayımlandı. Sınavlar tamamlandı ancak sonuçlar Polis Akademisi Başkanlığı tarafından hala açıklanmadı. 10 bin polis alımına başvuru yapan erkek ve kadın adaylar sonuçların bira önce açıklanmasını talep ediyorlar. Kamupersoneli.net olarak yetkilileri sonuçların ne zaman açıklanacağına dair açıklama yapmaya davet ediyoruz.

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Yeni bir bilgi aldım 2017 KPSS sınav sonucuna göre de beşbin normal pomem alıp son alımla birleştirip öyle başlatacaklarmış

  2. Sevgili yönetici , icra katipliği nihai başarı listesi hala açıklanmadı. Bayramdan sonra dediler , adli tatile kadar bu gidişle. 2 aydan fazladır bekliyoruz. Açıklansa başka mülakatlara gider ya da gitmeyiz en azından. Başkalarının da şansına mani olmayız. Lütfen ufak bi haber yapın konuyla alakalı.