KPSS 2017/7 İle GTHB 2058 Personel Alımı Tercih Ücretlerinin Yatırılması İçin Son Gün !

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, bakanlık bünyesinde 2058 sözlemeli personel alımı yapacaklarını açıklamıştı.

Bakan Çelik’İn açıklamalarının ardından Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezinin resmi web adresi üzerinden 22 Haziran 2017 tarihinde tercih kılavuzu yayımlandı. Tercih kılavuzunun yayımlanması ile beraber tercihler başladı ve 4 Temmuz 2017 tarihine kadar devam etti.

Başvurular, 874 Ziraat mühendisi, 328 Gıda Mühendisi, 96 Su Ürünleri Mühendisi, 10 Balıkçılık Mühendisi, 33 Harita Mühendisi ve 717 Veteriner Hekim olmak üzere toplam 2 bin 58 kadro için alındı.

Tercihlerin yapılmasının ardından adaylar, KPSS 2017/7 tercihlerini ÖSYM’nin aday işlemleri sisteminden gerçekleştirdiler. Tercih işlemlerini yapan adaylar yaptıkları işlemin onaylanması için belirtilen bankalara 15 TL tercih ücreti yatırdılar.

Tercih Ücretlerinin Yatırılmasında Son Gün !

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezinin aday işlemleri sisteminden tercihlerini yapan adaylar tercihlerin onaylanması için bugün ( 5 Temmuz 2017) tercih ücretlerini yatıracaklar. Tercih ücretlerini yatırmayan adayların yaptıkları tercihler geçerli sayılmayacak.

Tercih Ücretleri Hangi Bankalara Yatırılacak?

* Bankalar, hizmet binasında veya azami 50 metre uzağında para yatırmalı ATM cihazı bulunan şubelerde gişe tahsilatı yapmayıp bu şubeye gelen adayı para yatırmalı ATM’lere yönlendirebilecektir.

* Akbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç)

* Albaraka Türk Katılım Bankasının tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç)

* Finansbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç)

* Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç)

* Türk Ekonomi Bankası’nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı

* Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler

* Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM’den ücret yatırılmaz.)

*Yerleştirme ücreti, ÖSYM’nin internet sayfasında e-İŞLEMLER’de yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı /banka kartı ile de yatırılabilecektir.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Exit mobile version