Kpss

DPB Açıkladı: DİSKİ Kadroları KPSS 2017/1'den Çıkartıldı

Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda DİSKİ kadrolarının KPSS 2017/1’den çıkartıldığı ifade edildi. 

Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan duyuruya göre, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon idaresine ait kadrolar ilgili Kurumun talebi üzerine 2017/1 KPSS Tercih kılavuzundan çıkartılmıştır. 

DPB’DEN YAYIMLANAN DUYURU

“Bilindiği üzere 21/06/2017 tarihinde tercih işlemleri başlayacak 2017/1 KPSS merkezi yerleştirme işlemlerine ilişkin kadro/pozisyonlar ile istenilen nitelikler www.turkiye.gov.tr internet adresinde Başkanlığımız sayfasında yer alan “KPSS Tercih Rehberi” aracılığı ile adayların bilgisine sunulmuş bulunmaktadır. Ancak 2017/1 KPSS yerleştirme işlemleri için www.turkiye.gov.tr internet adresinde Başkanlığımız sayfasında yer alan tercih bilgi sisteminde yer verilen Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon idaresine ait kadrolar ilgili Kurumun talebi üzerine 2017/1 KPSS Tercih kılavuzundan çıkarılmış bulunmaktadır.”

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Bu ülkenin gidişatı gidişat değil ne adalet ne hak hiçbir sey kalmamış yazık cok yazık

  2. normaldir çıkarılması torpille alım yapacakları için.cenabı hak bu hak yiyicileri bildiği gibi yapsın.

  3. Bende bu mübarek kadirgecesini hatrina Allaha havale ediyorum bu gençleri rezil rüsva eden hukumeti

  4. hükümeti̇mi̇z buna neden i̇zi̇n veri̇yor.beledi̇ye kendi̇ adamlarina alacak demekki̇.