Emniyet Personeli

EGM Psikolog Alımı Sınav Sonucu Yedek Aday Planlaması Yayımlandı

Emniyet Genel Müdürlüğü 2017/8. dönem Psikolog alımı sözlü ve uygulamalı sınav sonuçlarına göre; yedek aday planlaması yapıldı. 

Emniyet Teşkilatında Emniyet Hizmetleri Sınıfı Dışında Görevli Kadrolu ve Sözleşmeli Personel Yönetmeliği’nin 12 ve 13 üncü maddeleri gereğince 1. yedek adaya kadar planlama yapıldı. Planlaması yapılan adaylar, 20 Haziran- 6 Temmuz 2017 tarihleri arasında istenilen belgeler ile “EGM Personel Dairesi Başkanlığı-Sivil Personel Atama Şube Müdürlüğü – İnönü Bulvarı No:2 Bakanlıklar Çankaya / ANKARA” adresine başvuracak.

İstenilen Belgeler:

Dilekçe (form1)

2 adet vesikalık fotoğraf

Diploma örneği (Aslının ibraz edilmesi halinde kurumumuzca tasdik edilecektir. Aslı ibraz edilemez ise noter tasdikli olacaktır)

 Lisede yabancı dil hazırlık okuyanlar için okuduğuna dair imzalı ve mühürlü belge.

Nüfus cüzdanı ve fotokopisi

 Askerlik durum belgesi aslı

Evlik cüzdanının 1. , 2. ve 3. sayfalarının fotokopisi

Eşi kamu kurumunda çalışanların eş görev belgesi aslı

Kamu kurumunda çalışanlar veya daha önce memuriyeti bulunanlar için hizmet ve görev belgesi aslı

Sağlık Kurulu raporu formu (form2) (adaylar boş olarak döküp herhangi bir işlem yapmadan evrak teslimi esnasında yanlarında bulunduracaklardır.)

Güvenlik Soruşturması formu (Fotoğraflı ve bilgisayar veya daktilo ile doldurularak müracaat anında görevliler tarafından onaylanacaktır.) (form3​)

Kanuni bir mazereti olmaksızın yukarıda belirtilen tarihler arasında başvurmayanlar veya istenilen belgeleri süresinde eksiksiz ibraz etmeyen adayların atanma hakları iptal olacaktır.

Not: Belgeleri tam olarak getirmeyenlerin atama işlemlerine başlanmayacaktır.​

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA