İskenderun 51. Bakım Fabrika Müdürlüğü Engelli İşçi Alıyor

İskenderun 51. Bakım Fabrika Müdürlüğü, İşkur resmi sitesinde bir ilan yayımladı. Yayımlanan ilanda talep edilen şartlara durumu uyan adayların başvuruları İşkur üzerinden alınacak. İlana göre;

Alınacak İşçi:

* Optik Aletler İmalat İşçisi Ve Tamircisi (1)

Başvuru Genel ve Özel Şartları:

En az %40 ve zeri engelli olduğuna dair heyet raporu talep edilecek.

Optiki ve Telemetreci iş ve meslek kolunda alışmasında sakınca olmadığına dair Devlet veya Üniversite Hastanelerinden sağlık kurulu raporu getirmesi istenecektir.

Müracaat edecek adayların ellerinde ve gzlerinde engeli olmayacaktır.

Ayaktan engeli olabilecek fakat desteksiz yrme şartı aranacaktır.

Sınavı kazanan aday 3 ay sre ile deneme sresine tabi tutulacaktır.

İlana Mesleki Teknik Anadolu liselerinin Makine Teknolojileri Blm Makine Bakım Onarım Dalı mezunu olan adaylar ile Endstri Meslek Liselerinden 2006 yılı ve ncesi mezun olan adaylardan Torna ve Tesviye Blm mezunu adaylar mracaat edebileceklerdir.

Ayrıca sınavı kazanan adayın gvenlik soruşturmasının olumlu neticelenmesi durumunda; Optiki ve Telemetreci iş ve meslek kolunda alışabileceğine dair sağlık heyet raporu istenilecektir.

Aday listesinin kesinleşmesinden sonra listeye giren aday işiler; 10 (On) gn ierisinde 51inci Bakım Fabrika Mdrlğne mracaat ederek istenilen belgelerin kontroln yapılacaktır. Kontrol yapılacak belgeler; Sağlık Raporu, Diploma, EKPSS Sınav Sonu Belgesi, Yerleşim Yeri Belgesi.İstenilen belgelerin eksikliği halinda iş başvuruları kabul edilmeyecektir.

Başvuru Süreci:

* İskenderun 51. Bakım Fabrika Müdürlüğü işçi alım ilanı başvuruları 20 Haziran- 29 Haziran 2017 tarihleri arasında İşkur aracılığıyla yapılacak.

Exit mobile version